Wednesday, May 25, 2016

ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ


ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η Απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση. Για την ώρα έχει γνωσθεί ότι ενεκρίθη, από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, ένας μακροσκελής κατάλογος διορθώσεων και εισηγήσεων για τα κείμενα της ε΄ Προσυνοδικής Διάσκεψης τα οποία θα διαμορφώσει στην τελική τους μορφή η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και θα τα προωθήσει στην Πανορθόδοξη Γραμματεία της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου. 

Εγνώσθη επίσης ότι τη μεθεπομένη Κυριακή η Εκκλησία της Ελλάδος θα εξαπολύσει εγκύκλιο με την οποία θα ενημερώνει το πλήρωμα της Εκκλησίας για τις εισηγήσεις και διορθώσεις που ενέκρινε η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μέχρι τότε προσκαρτερούμε όλοι εν τη προσευχή και έχουμε τις ελπίδες μας στο Θεό ότι οι διορθώσεις και οι εισηγήσεις που έχουν εγκριθεί θα δώσουν στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της δυνατότητα να διορθώσει τις οικουμενιστικές κακοδοξίες που υπάρχουν τώρα στα κείμενα της ε΄ Προσυνοδικής Διάσκεψης ώστε η Πανορθόδοξη Σύνοδος να αποδειχτεί εν τοις πράγμασιν όντως Αγία και Μεγάλη.

No comments:

Post a Comment