Thursday, May 26, 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΣΚΑΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΣΚΑΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι ενόσω θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο του “Ορθοδόξου Τύπου” ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, σε κάθε έκδοση της εφημερίδας, θα καταβάλλει προσπάθεια υπόσκαψης του αντιοικουμενιστικού αγώνα. 

Η απόφασή του να εκτρέψει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα και να τον αποπροσανατολίσει ώστε να καταστεί αγώνας εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου σαν θεσμού είναι ειλημμένη και έχει τη σφραγίδα της ιδεοληψίας και της εμμονής που τον χαρακτηρίζουν.

Σε κάθε έκδοση του “Oρθοδόξου Τύπου” θα συνεχίσει να καρφώνει πισώπλατα με λύσσα στιλέτα στο σώμα του αντιοικουμενιστικού αγώνα.

Στην τελευταία έκδοση του “Ορθοδόξου Τύπου” δημοσιεύθηκε κύριο άρθρο με τίτλο “Κριτὴς τῶν Αὐτοκεφάλων Ἐκκλησιῶν ὁ Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως;” και πρωτοσέλιδο κύριο ρεπορτάζ με τίτλο “Η ΙΕΡΑΡΧΙA ΝΑ ΠΡΟΒΗ ΕΙΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ.”

Και στα δύο γίνεται απροκάλυπτη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του αντιοικουμενιστικού αγώνα και μετατροπή του σε αγώνα εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου σαν θεσμού. Αντί να διεξάγεται δηλαδή αγώνας για την πίστη μας ο π. Βασίλειος Βολουδάκης θέλει να διεξάγεται αγώνας για Θρόνους και Δικαιοδοσίες. Και αυτό πότε; Όταν οι οικουμενιστές προσπαθούν να καταφέρουν καίρια πλήγματα κατά της πίστης μας με τη μέλλουσα να συνέλθει σε λίγες βδομάδες Πανορθόδοξη Σύνοδο.!!!

Ουκ έσται παύλα κακών για τον “Ορθόδοξο Τύπο” πριν εκδιωχθεί κλωτσηδόν από αυτόν ο π. Βασίλειος Βολουδάκης. Και λέγω κλωτσηδόν επειδή δεν έχει φυσικά διάθεση να αποχωρήσει οικειοθελώς. Οι υπόγειες ανορθόδοξες μεθοδεύσεις που μετήλθε για να αποκτήσει τον έλεγχο της εφημερίδας δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να κρατηθεί σ’ αυτόν με νύχια και με δόντια ώστε να έχει εφαλτήριο για να ενισχύει το προσωπικό του κύρος και να εξυπηρετεί τις απώτερες πολιτικές -γράφε κομματικές- του επιδιώξεις και εκκλησιαστικές εμμονές και ιδεοληψίες.

Πολύ μας θλίβει ο δεινώς ναυαγήσας -ως Μακρακιστής- περί την πίστη σεβαστός Πρωτοπρεσβύτερος.

No comments:

Post a Comment