Monday, February 17, 2014

ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ!



ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=================

Εκεί που σκέφτομαι να μην ξανασχοληθώ με τον Σεβ. Σύρου επειδή δεν βάζει μυαλό με τίποτα, έρχεται ο Σεβασμιότατος και προσθέτει νέα καμώματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Διαβάσαμε στη Romfea.gr:

"Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου, παρέστη σήμερα στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Εφέδρων Αξιωματικών της Σχολής Διαβιβάσεων, μεταξύ των οποίων και νέοι από τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθη ο Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Κουτρουμένης, ο οποίον τον εξενάγησε στις εγκαταστάσεις και το Μουσείο του Στρατοπέδου, καθώς και στο ιστορικό "ΜΠΛΟΚ 15", που υπήρξε ο προθάλαμος προς εκτέλεση χιλιάδων πατριωτών από τους Γερμανούς κατακτητές, καθώς στον περικαλλή Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου, που δεσπόζει στο κέντρο του Στρατοπέδου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την υποδοχή και τη φιλοξενία και τον συνεχάρη για το επιτελούμενο στη Σχολή Διαβιβάσεων έργο.”

Μπορούμε να μάθουμε τι στην ευχή γυρεύει ένας επίσκοπος των Κυκλάδων να ορκίσει τους διαβιβαστές στο Χαιδάρι, ενώ υπάρχει  Μητροπολίτης εν ενεργεία στην περιοχή -ο Σεβ. Νικαίας- αλλά και ο βοηθός επίσκοπος Κερνίτσης που βοηθά τον Σεβασμιότατο σε ότι χρειαστεί;

Βλέπετε τα τακτοποίησε όλα στη Μητρόπολή του ο Σεβ. Σύρου! 

Ολοι οι κάτοικοι των νησιών που ποιμαίνει είναι ευσεβείς χριστιανοί, τερμάτισε κάθε είδους ποιμαντικές παραστάσεις με τους Παπικούς και απουσιάζει από κάθε είδους πολυαρχιερατικό συλλείτουργο γι' αυτό και άρχισε να γυρίζει τα στρατόπεδα άλλων Μητροπόλεων για να ορκίσει τους στρατιώτες.!!!

Ειλικρινά! Δεν τρώγεται με τίποτα ο χριστιανός. 

2 comments:

  1. Μπορεί να είχε να πάει να συγχαρεί κάποιον νέο, όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία, που ονομάστηκε Δ.Ε.Α. και ο οποίος να ασχολείται με το έργο της Μητροπόλεως. Τώρα ποιας Μητροπόλεως: της κανονικής ή της Παρασυναγωγής του Πρίντεζη;

    ReplyDelete
  2. Μα και η δική μου αντίληψη είναι ότι για το χατήρι κάποιου συγεκριμένου πήγε όπως αναφέρει έμμεσα και στην Ανακοίνωσή του.

    Αλλά μια τόσο προσωπική χάρη και μια τόσο εκκοσμικευμένη ενέργεια για ποιο λόγο ένιωσε την ανάγκη να την ανεβάσει με Ανακοίνωση και φωτογραφίες στο διαδίχτυο;

    ReplyDelete