Saturday, November 23, 2013

ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ



ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο "Ακτίνες” από το ιστολόγιο makeleio το ακόλουθο σχόλιο:

“Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα στην Ελλάδα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον ασχολείται με νόμους για σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών! Εύγε!

Να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών στην Ελλάδα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα πρόταση νόμου που κατέθεσε για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Εάν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα μπορούν να παντρευτούν, θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα, θα ανοίξουν οι θέσεις εργασίας, θα αποκτήσουν ρεύμα χιλιάδες οικογένειες και γενικά η Ελλάδα θα μετατραπεί σε παράδεισο!

Συγνώμη αλλά εδώ δεν έχουν χρήματα να παντρευτούν ούτε τα ετερόφυλα ζευγάρια, σε ποιον πλανήτη ζουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ που εν μέσω κρίσης καίγονται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και όχι για τα πρωτεύοντα προβλήματα όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα;”

Δεν θα σχολιάσουμε το επίπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τις συγκεκριμένες του ενέργειες. Είναι εντελώς περιττόν για ανθρώπους που έχουν τον πιο στοιχειώδη αυτοσεβασμό.

Θα κατευθύνουμε την κριτική μας εκεί που πρέπει.

Ο κ. Καμμένος και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης συναισθάνονται -έστω και εκ του μακρόθεν- την ευθύνη τους αν ο κ. Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός;

Αντιλαμβάνονται τι θα επακολουθήσει;

Και ο μεν κ. Καμμένος είχε την αναισχυντία να μας πει από τώρα ότι είναι πρόθυμος να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο για το Μακρακιστικό, Παποκαισαρικό και Αγιατολλαχικό κόμμα του π. Βασίλειου Βολουδάκη -με τους διάφορους Μουρλατσιώτηδες που το υποστηρίζουν-, κατανοούν ότι με το χαράμισμα όλων των ψήφων που θα κατευθυνθεί προς το κόμμα τους θα υποβοηθηθεί ο κ. Τσίπρας να γίνει πρωθυπουργός; 

Ιδιαίτερα τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις πρέπει να συναισθανθούν το μέγεθος της ζημιάς που θα προκαλέσουν και την ευθύνη που έχουν για όσα θα επακολουθήσουν με την τυχόν εκλογή του κ. Τσίπρα στην πρωθυπουργία.

Πάντως και στη Νέα Δημοκρατία θεάρεστο είναι να αντιληφθούν πού πάνε τα πράγματα και να προσέχουν τι κάνουν.

Ιδού πώς αναλύει το θέμα ανώνυμος σχολιογράφος, που υπογράφει το σχόλιό του ως Λ.Ν., στο ιστολόγιο “Θρησκευτικά”:

Στις άθλιες, από κάθε άποψη ημέρες μας, σαν πρόοδος χαρακτηρίζεται η σύμπτωση του χρονικώς νεοτέρου όχι απλώς με το ποιοτικώς κατώτερο αλλά με το ανώμαλο και το διαστροφικό, το ευτελίζον και βαναύσως υποβαθμίζων, το θεοειδές ανθρώπινο πρόσωπο, όπως, πανηγυρικά, καταδεικνύει η σχετική πρόταση νόμου που κατατέθηκε απ τους βουλευτές του ελεεινότερου, ποιοτικά, κόμματος που εμφανίστηκε ποτέ στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ενός κόμματος, ιδεολογικώς διεστραμμένου, που εάν, ελέω μνημονίου αναλάβει κάποτε τη διακυβέρνηση της χώρας, διότι αλλέως θα αντίκρυζε την εξουσία μέσα απ το...μακαρόνι, θα επιταχύνει τη σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή η "συντηρητική" κυβέρνηση που καπηλεύεται, καθώς φαίνεται, άριστα το τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" προβαίνει στην κατάθεση του επαίσχυντου "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, υποκύπτοντας στις άνομες αξιώσεις των θεραπόντων της δυσώνυμης "πολιτικής ορθότητας" και αποδομώντας τις αξίες για τις οποίες κατά τα άλλα κόπτεται και η καπηλεία των οποιων αποβαίνει άριστο μέσο συγκομιδής ψήφων βεβαίως-βεβαίως!

Για την,υποτιθέμενη, αντίδραση των ποιμένων, "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"!

Η νεοελληνική κοινωνία υφίσταται ανεπανόρθωτη, ποιοτικά, καθίζηση και ημείς "παίζομεν ατάραχοι τον πλαγίαυλόν μας" κατά το μακαριστό Φλωρίνης Αυγουστίνο!"

No comments:

Post a Comment