Wednesday, November 20, 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΑ ΡΟΖΑΡΙΑ!!!



Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΑ ΡΟΖΑΡΙΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Διαβάσαμε, στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Δόγμα”, το ακόλουθο αποκαρδιωτικό ρεπορτάζ του κ. Ιωάννη Λότσιου για τα νέα κατορθώματα του Πάπα Φραγκίσκου:

“Έναν ξεχωριστό τρόπο να μοιράσουν στους πιστούς κομποσχοίνια, τα γνωστά ροζάριο όπως τα λένε στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, βρήκαν τα στελέχη της Αγίας Έδρας.

Δημιούργησαν συσκευασίες που μοιάζουν με αυτές των φαρμάκων και έβαλαν μέσα από ένα ροζάριο και μια προσευχή.

«Θέλω να προτείνω σε όλους σας αυτό το φάρμακο» είπε ο Πάπας Φραγκίσκος από το μπαλκόνι του στους πιστούς κρατώντας ένα κουτί στο χέρι.

Ο Πάπας που είπε χαριτολογώντας πως δεν είναι φαρμακοποιός, χαρακτήρισε το ροζάριο «πνευματικό φάρμακο» και κάλεσε τους πιστούς να μην παραλείψουν να το πάρουν.

«Μην ξεχάσετε να το πάρετε. Είναι καλό για την καρδιά σας, την ψυχή σας και για την ζωή σας ολόκληρη» είπε με νόημα.

Εθελοντές με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Konrad Krajewski, μοίρασαν περίπου 20.000 κουτιά.”

Ορίστε τι εξεζητημένους επικοινωνισμούς μετέρχεται ο Πάπας Φραγκίσκος. Λανσάρει τα κομποσχοίνια όπως λανσάρουν τα εμπορικά προιόντα.

Η νέα του ενέργεια αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όλα όσα του καταμαρτυρούσαμε από την μέρα της ενθρόνισής του είναι πέραν για πέραν αληθινά.

Το μόνο που προσφέρει στον Παπισμό είναι φτηνοί επικοινωνισμοί, οι οποίοι -για την ώρα- δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο, οι οποίες -όπως όλες οι σαπονούφουσκες-, με την πάροδο του χρόνου θα ξεφτίσουν και θα αποκαλύψουν τη θεολογική γύμνια και το κοσμικό φρόνημα του Πάπα Φραγκίσκου.

Ακου έβαλε τα ροζάρια στα κουτιά των φαρμάκων για να πείσει τον κόσμο να τα χρησιμοποιεί!!!

Πολύ χαμηλά έπεσε ο Ιησουίτης Πάπας! 

Ελπίζω ότι ο νέος του επικοινωνισμός θα παγιώσει βαθύτερα την πεποίθηση ότι ο Πάπας Φραγκίσκος μόνον για θεατρικές παραστάσεις είναι καλός.

Βλέπουν οι δικοί μας Οικουμενιστές με ποιον κάνουν διάλογο; Αντιλαμβάνονται ποιες προοπτικές επιτυχίας έχει ο διάλογος με τον σημερινό Πάπα; 

No comments:

Post a Comment