Wednesday, January 9, 2013

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ... ΑΘΕΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!




ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ... ΑΘΕΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Αναβάσεις” από το newpost.gr:

“Έτοιμη να ρίξει άπλετο μηδενιστικό «σκότος» στις ψυχές των πιστών της στο Ισλινγκτον του Λονδίνου είναι η πρώτη εκκλησία άθεων, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Islington Gazette.   

Στον ναό του Αγίου Παύλου θα πραγματοποιούνται, τελετές αλλά στην αθεϊστική εκδοχή τους: γάμοι, κηδείες, όχι όμως και βαπτίσεις. Οι άπιστοι-πιστοί θα συναθροίζονται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.
  
Κάθε φορά θα υπάρχει και ένας διαφορετικός κεντρικός ομιλητής που θα μιλά για ένα θέμα, ενώ θα φιλοξενούνται μουσικά σχήματα, αλλά και κωμικοί που θα παρωδούν τον χριστιανικό μονοθεϊσμό.”

Ενδιαφέρουσα τρέλλα.! 

Είναι άθεοι ισχυρίζονται αλλά θα συναθροίζονται στο... ναό του Αποστόλου Παύλου και θα έχουν και γάμους και κηδείες, αλλά όχι βαπτίσεις.!!! 

Γιατί άραγε άφησαν τις “βαπτίσεις” εκτός του νυμφώνος των “μυστηρίων” τους;

Οι μασώνοι πάντως έχουν κάτι αντίστοιχο προς το βάπτισμα. Τώρα αν αυτό που τους ενοχλεί με το βάπτισμα είναι το νερό μπορούν κάλλιστα να το αντικαταστήσουν με... αεροβάπτισμα.!!!

Ωρα να αφήσουμε αυτά τα όντως αστεία πράγματα ανθρώπων που πιστεύουν αλλά δεν θέλουν να ομολογήσουν ότι πιστεύουν και προβαίνουν σε φαιδρότητες με τις οποίες γελά ακόμη και το παρδαλό κατσίκι σε βάρος τους.

Γνώρισα στη ζωή μου πολλούς άθεους και αγνωστικιστές που είναι όμως σοβαροί άνθρωποι. Είναι βαθύτατα σκεπτικιστές, αλλά δεν είναι φαιδροί όπως οι πιο πάνω άθεοι που θα... εκκλησιάζονται για να δηλώσουν την αθεία τους.!!!

Οι ίδιες φαιδρότητες παρατηρούνται με τους Νεοπαγανιστές. Θέλουν να αναστήσουν, ισχυρίζονται, τους αρχαίους Θεούς του Ολύμπου!!!

Τώρα τι να τους πεις;

Πού να σφίξουν οι ζέστες του Αυγούστου;

No comments:

Post a Comment