Wednesday, March 16, 2011

"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"












“ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ”



Συνήχθησαν δὲ οἱ Ἀπόστολοι καὶ οἱ Πρεσβύτεροι ἰδεῖν περὶ τοῦ λόγου τούτου. 15.7 πολλῆς δὲ ζητήσεως γενομένης … 15.22 Τότε ἔδοξε τοῖς Ἀποστόλοις καὶ τοῖς Πρεσβυτέροις σὺν ὅλῃ τῇ Ἐκκλησίᾳ ἐκλεξαμένους ἄνδρας ἐξ αὐτῶν πέμψαι εἰς Ἀντιόχειαν σὺν τῷ Παύλῳ καὶ Βαρναβᾷ͵ Ἰούδαν τὸν καλούμενον Βαρσαββᾶν καὶ Σίλαν͵ ἄνδρας ἡγουμένους ἐν τοῖς ἀδελφοῖς͵ 15.23 γράψαντες διὰ χειρὸς αὐτῶν͵ ….” (Πραξ. ιε’ 6, 22-23).


Του θεολόγου κ. Ιωάννη Ρεντζίδη

===========



Οι ξενοκίνητοι πού διαχειρίζονται την δημοκρατία μας με τη διακοπτομένη δικτατορική μορφή της ποτέ δεν κάνουν δημοψηφίσματα.


Ποτέ δεν ρωτούν το λαό.


Ποτέ δεν σέβονται την συνείδησή του κατά συντριπτική πλειοψηφία.


Πάντοτε υποκλέπτουν λευκή επιταγή διαχειρίσεως των εθνικών, θρησκευτικών και ηθικών θεμελιωδών θεμάτων μας.


[Βλέπε και σχετικά άρθρα μας: “Δημοκρατία με ουσιώδη στοιχεία σατραπείας, δικτατορίας και ξενοδουλείας!” και “Όλες οι αντεθνικές αποφάσεις είναι καταργητέες” και “Δεν δεχόμεθα ως Ποδηγέτες αυτούς πού φεύγοντας άφησαν πίσω τους το κακό” και “Παρεμπόδισαν την επιστροφή των Τουρκοκυπρίων”].




Α΄ Οι δικτατορίες ποτέ δεν πραγματοποιούν ελεύθερα δημοψηφίσματα


Η μορφή της “Δημοκρατίας” πού μας επεβλήθη, όλες αυτές τις δεκαετίες, έχει τη διάσταση μιας “διακοπτομένης Δικτατορίας”. Απόδειξη αυτής της αληθείας αποτελεί ένα βασικό γεγονός. Κατά τη διάρκειά της, οι εξουσιαστές, ποτέ δεν έκαναν και δεν προτίθενται να κάνουν δημοψήφισματα, για ζητήματα πού καίνε τον λαό.!

Πάντοτε, ανάμεσα σε δύο εκλογικές διαδικασίες, ήτοι, μεταξύ δύο εναλλαγών δικτατορίας, καθ’ όλη την διάρκεια των τετραετών δικτατοριών, αποφασίζονται ερήμην του λαού όλα τα κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα. Λαμβάνονται βδελυρές αποφάσεις, για καταστάσεις όπου η Εθνική Αυτοσυνειδησία είναι ομοιογενής και ανυποχώρητος κατά ποσοστό 97%. Κυβερνούν ερήμην και αντιθέτως προς τη βούληση αυτού του συντριπτικού ποσοστού του λαού. Καταφανέστατα δε ενεργούν εντελώς αντίθετα προς τις Ιερές Παρακαταθήκες των “Πατέρων-Ηρώων”, πού ανέστησαν αυτό το Έθνος.


Είναι προφανές ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο εξαπατούν δολίως τον λαό, λέγοντάς του ότι εκείνος αποφασίζει. Στην πραγματικότητα όμως, οι ξενόδουλοι εντεταλμένοι αποφασίζουν και εκτελούν τις έξωθεν εντολές, κατά τα μαύρα διακοπτόμενα τετραετή δικτατορικά διαστήματα. Δηλαδή … συνεχώς!


Βέβαια θα αντιτείνει κανείς, γιατί ο λαός δεν αντιδρά σ’ αυτή την μεθοδολογία; Απλούστατα διότι, οι σκοτεινοί μηχανισμοί μέχρι σήμερα καταφέρνουν να τρέχουν στην κούρσα της εξουσίας με “δύο δικά τους άλογα”.

Αύριο όμως! … έχει ο Θεός.!!



Β Δεν έγιναν δημοψηφίσματα στα μεγάλα και ουσιώδη θέματα του τόπου


Υφιστάμεθα ένα παράδοξο είδος νόθου δημοκρατίας διαρκείας μίας ημέρας ανά τέσσερα χρόνια. Μία ημέρα εκλογών πού χαρακτηρίζεται από ψεύδη και υποκρισίες, όπου “αγγελόμορφες” υπάρξεις δήθεν Ελληνορθοδόξων, συμπεριφέρονται ως ορθοφρονούντες. Την επομένη όμως των εκλογών, αποκαλύπτονται οι προβατόσχημοι λύκοι και αρχίζει η τετραετής δικτατορία.


Απόδειξη του πράγματος αυτού αποτελεί το εμφανές γεγονός ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθησαν δημοψηφίσματα για κανενός είδους μεγάλο πρόβλημα αυτού του τόπου:


  • Για Εθνικά θέματα: Για το Μακεδονικό, για το Βορειοηπειρωτικό, για την άρση του εμπολέμου με την Αλβανία, για το άνοιγμα των συνόρων μας στα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, για την αναγκαστική και αντεθνική νομιμοποίησή τους κ.ά..
  • Για Πνευματικά θέματα: Για την κατάργηση της καθαρευούσης και του πολυτονικού συστήματος, για την υποβάθμιση της Κλασσικής και της Χριστιανικής Παιδείας, κ.ά..
  • Για Πολιτικά θέματα: Για την κατάργηση της Δραχμής, για τις Βασικές Συνθήκες με τη “Ευρωπαϊκή Ένωση”.
  • Για Θρησκευτικά θέματα: Πολιτικός γάμος, αποποινικοποίηση της μοιχείας, αυτόματο διαζύγιο, καύση νεκρών, διαγραφή θρησκεύματος από τις ταυτότητες, νομιμοποίηση των εκτρώσεων κ.ά..

Υπενθυμίζουμε ιδιαιτέρως πώς, πολλοί άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί διενήργησαν δημοψηφίσματα γι’ αυτά τα θέματα και απέρριψαν τις προτάσεις πού προσπαθούσαν να τους επιβάλλουν.



Γ’ Μας νομίζουν Κάφρους;


Γιατί λοιπόν επεβλήθη αυτό το σκοτεινό και δόλιο καθεστώς πού δεν ρωτά τον λαό με δημοψηφίσματα;


Δηλαδή, τι νομίζουν ότι είμεθα εμείς οι Έλληνες;

Μήπως, Κάφροι και άβουλοι σκλάβοι;


Μήπως πειθήνια όργανά τους;


Μήπως νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τί συμβαίνει στον τόπο αυτό;


Μήπως νομίζουν ότι είμεθα πτωχοί, απνευμάτιστοι και πρωτόγονοι άνθρωποι;


Μήπως νομίζουν ότι είμαστε αδύναμοι και πεινασμένοι;


Μήπως νομίζουν ότι, χρησιμοποιώντας την πείνα, μπορούν να μας “τραβούν από το άντερό μας”, κατά την επιτυχή έκφραση ευφυούς διανοουμένου μας;


Κάνουν τραγικό λάθος. Διαθέτουμε δύναμη ψυχής και ανεξάντλητες πνευματική αλκή και υπέροχες δυνατότητες! Αυτοί θα αποτύχουν στα βδελυρά σχέδια και στους σκοπούς των! Εμείς δε θα πορευτούμε κατά το θέλημα του Θεού μας!



No comments:

Post a Comment