Tuesday, March 29, 2011

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ



ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===========


Το άκρον άωτον της παπικής φαιδρότητος!!!


Θα "οσιοποιήσουν" τον Πάπα Ιωάννη - Παύλο Β΄ 6 μόλις χρόνια από το θάνατό του.


Γιατί;;;;;


Επειδή αποδεδειγμένα είχε εξώγαμο παιδί;


Επειδή συνετέλεσε στο σφαγιασμό Σέρβων και άλλων ανθρώπων με την πολιτική του στην πρώην Γιουγκοσλαβία;


Επειδή αποδεδειγμένα γνώριζε για το τέραστιο σκάνδαλο της παιδοφιλίας, που μαγάρισε δεκάδες χιλιάδες παιδιά, και το οποίο όχι μόνον ανεχόταν αλλά και κουκούλωνε συστηματικά ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι οι παιδόφιλοι φραγκοπαπάδες το “Θεάρεστο” έργο τους;


Αλλά γιατί όχι;


Οι Παπικοί αγιοποίησαν τον Καρδινάλιο Στέπιντας που εξεπόνησε την εξόντωση και τη γενοκτονία 800,000 ομόδοξων Σέρβων αδελφών μας κατά το Β΄παγκόσμιο πόλεμο!


Στην παιδοφιλία και στα νόθα παιδιά του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄θα σκάλωναν;


Επρεπε να το ζήσουμε και αυτό! Ο Βοιτύλας ... όσιος! Μη βασκαθεί!!!


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για το πιο πανω σχόλιο.


*****


300.000 ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΥ Β'

========


Περίπου 300.000 προσκυνητές αναμένεται να συρρεύσουν στο Βατικανό για την τελετή οσιοποίησης του πάπα Ιωάννη Παύλου Β', όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ρωμαϊκό Ίδρυμα Προσκυνημάτων (OPR) που οργανώνει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πιστών.

"Αναμένουμε για την ημέρα της οσιοποίησης, την 1η Μαΐου, 300.000 προσκυνητές, έναν αριθμό που ενδέχεται να αλλάξει", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πάτερ Τσέζαρε Ατουίρε, εκπρόσωπος του OPR που οργανώνει την εκδήλωση σε συνεργασία με την επισκοπή της Ρώμης, το δήμο και τις τοπικές αρχές.

Υπογράμμισε ότι αποστολή του OPR είναι να φροντίσει ώστε "όσοι θελήσουν να έλθουν στη Ρώμη για να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο γεγονός να βρουν την πόλη έτοιμη και ανοιχτή".

Μέχρι πρόσφατα οι αρχές εκτιμούσαν ότι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια πιστοί θα παρακολουθούσαν την τελετή. Ο πάτερ Ατουίρε εξήγησε όμως ότι ο αριθμός αυτός βασίστηκε στον αριθμό των πιστών που παρέστησαν στην κηδεία του πάπα Ιωάννη Παύλου Β'.

Τις τελευταίες ημέρες οι ιταλικές εφημερίδες ανέφεραν ότι υπήρξε κύμα ακυρώσεων των κρατήσεων στα ξενοδοχεία για την περίοδο αυτή, κυρίως από Ιάπωνες, λόγω του σεισμού της 11ης Μαρτίου, και από Αμερικανούς που φοβούνται να ταξιδέψουν στη Μεσόγειο λόγω της κατάστασης στη Λιβύη.

Ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄, κατά κόσμον Κάρολ Βοϊτίλα, πέθανε στις 2 Απριλίου 2005 και θα οσιοποιηθεί σε χρόνο-ρεκόρ, μόλις έξι χρόνια και ένα μήνα μετά το θάνατό του.

Για να αγιοποιηθεί πάντως θα πρέπει να του αποδοθεί - και να πιστοποιηθεί - και ένα δεύτερο θαύμα.


ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”,


ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 comment:

  1. Τί περιμένουμε από μια αιρετική παραφυάδα; Μετά από ένα κακό έπονται μύρια άλλα! Προσωπικά δεν περιμένω ποτέ να ορθοποδήσει ο παπισμός και να επιστρέψει στην μίαν Εκκλησία του Χριστού. Ασαφαλώς μεμονωμένες περιπτώσεις μεταστροφής στην Ορθοδοξία θα υπάρχουν. Δεν περιμένω όμως ποτέ ένας πάπας να αναγνωρίσει ότι έσφαλαν και έφυγαν από την Εκκλησία του Χριστού. Αν συμβεί αυτό τότε καταρρέει όλο τους το σύστημα!

    ReplyDelete