Thursday, May 27, 2021

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος περνά πολύ δύσκολες ώρες στις ΗΠΑ όπου πήγε για θεραπεία καρκίνου.


Προσευχόμαστε, με όλη την δύναμη της ψυχής μας, να τον αποθεραπεύσει σύντομα ο Κύριος για να επιστρέψει ακμαίος στην Κύπρο για να συνεχίσει απρόσκοπτη την διακονία του.


Ο Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος Εγκλειστριώτης εξακολουθεί μεν να είναι διασωληνωμένος, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για κάποια βελτίωση της 

κατάστασής του.


Όλοι οι Σταυροβουνιώτες πατέρες που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας συνεχίζουν την ανάρρωσή τους στην Μονή της μετανοίας τους, εκτός από τον μοναχό Θεοφάνη που εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος.


Η υγεία του π. Νεόφυτου που ήταν διασωληνωμένος για εβδομάδες έχει βελτιωθεί σημαντικά και γι’ αυτό του αφαίρεσαν τον αναπνευστήρα, αλλά συνεχίζει την νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι πατέρες και αδελφοί μας εξακολουθούν να δοκιμάζονται σκληρά από την φοβερή αυτή πανδημία που γονάτισε κυριολεκτικά την υφήλιο.


Οι πιο θερμές προσευχές μας και η αγάπη μας τους συντροφεύουν.

1 comment:

  1. Αμήν !

    Οι προσευχές μας είναι νά γίνουν όλοι καλά και για τους εκλιπόντας νά έχουν καλή ανάπαυση ! Ο Χριστός είναι ο κύριος της ζωής και του θανάτου !

    ReplyDelete