Thursday, April 20, 2017

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ!



Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ 
ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ!

Του κ. Ανδρέα Κυριακού, θεολόγου
=====

Κατά τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας του Τορίνο «Λα Στάμπα», στις 28-29 τρέχοντος ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα βρεθεί στο Κάιρο της Αιγύπτου μετά από πρόσκληση του Μεγάλου Ιμάμη  του μωαμεθανικού πανεπιστημίου Αλ Άζχαρ, για να μιλήσει μαζί με τον κακόδοξο Πάπα Φραγκίσκο και τον αλλόθρησκο Μεγάλο Ιμάμη σε «Διεθνή διάσκεψη για την ειρήνη».

Και ο πλέον αμύητος στα των Θρησκειών έχει εμπεδώσει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι ο Μωαμεθανισμός ΔΕΝ έχει να κάνει τίποτε με την ειρήνη. Όλοι καθημερινά βλέπουν τα φοβερά εγκλήματα που οι οπαδοί του «προφήτη» διαπράττουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου με την ανατριχιαστική κραυγή «Αλλάχου ακμπάρ». Το αίμα των δεκάδων χιλιάδων θυμάτων των απάνθρωπων οπαδών του Τζιχάντ (ήγουν «ιερού πολέμου») ρέει άφθονο.

Τι θα πει στην εν λόγω διάσκεψη ο Μεγάλος Ιμάμης; Ότι το «ιερόν Κοράνιον» διδάσκει την ειρήνη και την καταλλαγή; Αυτό κι αν είν’ ανέκδοτο!!! «Αν συναντήσετε  τους άπιστους, χτυπήστέ τους ως το σημείο να κάνετε μεγάλες σφαγές. Αλυσοδέστε τους αιχμάλωτους» (σούρα 47, Η μάχη, στ. 4).
Κι ένα ακόμη, αφιερωμένο ειδικά στους αμύντορες του «ειρηνικού» Μωαμεθανισμού: «Νομίζετε ότι όσοι φέρνουν νερό στους ταξιδιώτες, ή επισκέπτονται τους ιερούς τόπους έχουν ίση αξία με τον πιστό, που υπεραπίζεται την πίστη με τα όπλα στο χέρι;» (σούρα 9, Η μεταστροφή, στ. 44).

Αν κάποιος έχει την αφελή εντύπωση ότι ο Μεγάλος Ιμάμης θα καταδικάσει ή θα αποκηρύξει αυτούς τους κορανικούς στίχους είναι γελασμένος. Για τα θύματα του Μωαμεθανισμού αυτό είναι βιβλίο που ..έπεσε από τον Ουρανό!!! Οιαδήποτε αμφισβήτηση, έστω κι ενός στίχου της ματωβαμμένης και μισάνθρωπης αυτής συγγραφής θεωρείται εντελώς αδιανόητη. 

Δικαιολογημένα ο Μεγάλος Ιμάμης θέλει να βγάλει από τη δύσκολή θέση το Μωαμεθανισμό, ρίχνοντας στάκτη στα μάτια των αφελών κι αδαών κι όχι μόνο. Ποια είναι η θέση του Οικουμενικού Πατριάρχου στην φαρσοκωμωδία που έστησε στο Κάιρο ο Μωαμεθανός αξιωματούχος; Μήπως για να ανακόψει ή να περιορίσει τους αιμοδιψείς και πολεμοχαρείς οπαδούς του Τζιχάντ; Ούτε γι ανέκδοτο. 

Από την άλλη ουδεμία ωφέλεια θα προκύψει για τους Ρωμιούς της Πόλης. Ιδίως τώρα που ο θιασώτης του Μωαμεθανισμού Ερντογάν έγινε πανίσχυρος κι η κεμαλική και σεκουλαριστική Τουρκία μπήκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Απλώς άνευ λόγου κουβαλά νερό στο μύλο του ματωβαμμένου Μωαμεθανισμού ο Παναγιώτατος χάριν της «πολιτικής ορθότητος».

No comments:

Post a Comment