Monday, September 14, 2015

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΧΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΖΕ




ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΧΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΖΕ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο πολύς κ. Γιανναράς (“ο εξαίρετος” -κατά τον π. Γεώργιο Μεταλληνό- “διανοούμενος και γνήσιος αντιοικουμενιστής”) έδωσε το παρόν του στην συνάντηση της μεικτής διομολογιακής κοινότητας του Μπόζε.

Το ίδιο έκανε ο π. Βασίλειος Θερμός, ο επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος (Γουέαρ), ο κ. Παντελής Καιλατζίδης της Ακαδημίας του Βόλου, ο επίσκοπος Θερμοπυλών Ιωάννης, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Καθηγητής κ. Πέτρος Βασιλειάδης και άλλοι γνωστοί οικουμενιστές που νοηματοδοτούν την χωρίς ορθόδοξο περιεχόμενο ζωή τους με την ενασχόληση με διάφορες οικουμενιστικές και διανουμενίστικες ασχημίες.

Οικουμενιστική καταιγίδα πλήττει ανελέητα τη ζωή της Εκκλησίας και οι ολιγομελείς ξεκομμένες από το ορθόδοξο φρόνημα ομάδες των οικουμενιστών που δραστηριοποιούνται προς κάθε κατεύθυνση σκανδαλίζουν το λαό του Θεού με τις οικουμενιστικές ασχημίες τους.

Τι δουλειά έχουν ορθόδοξοι αντιπρόσωποι στην μεικτή διομολογιακή κοινότητα του Μπόζε; Τόση λύσσα έχουν για ταξιδάκια και συνέδρια ώστε δεν διστάζουν να γελοιοποιούν τα ιερότατα της πίστεως;

1 comment:

  1. Ὁ Νεονικολαΐτης Γιανναρᾶς τί δουλειά ἔχει μέ ὅλους αὐτούς;

    Ἤ μᾶλλον ὅλοι αὐτοί οἱ "ὀρθόδοξοι ταγοί" τί δουλειά ἔχουν μαζί μέ τόν ἐρωτολόγον συκοφάντη τῶν ἁγίων;

    Ἐν πάσι περιπτώση οἱ φωτογραφίες "μιλοῦσιν"... μόνο μερικοί διανοητικά καθυστερημένοι πλέον δέν ἀντιλαμβάνονται καί τά στρατευμένα φερέφωνα αὐτῶν...!

    Μία μελέτη μας κατά τοῦ Νεορθόδοξου Οἰκουμενιστή Γιανναρᾶ:

    http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2015/09/blog-post_96.html

    Καί ἕνα κριτικό δοκίμιον κατά τοῦ Ἐπισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου:

    http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2015/09/blog-post_61.html

    Καλή ἀνάγνωση!

    ReplyDelete