Sunday, May 31, 2015

ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μας εστάλη το πιο κάτω μήνυμα αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη ψήφιση νομοσχεδίου από την Κυπριακή Βουλή που θα νομιμοποιεί το φρικαλέο έγκλημα των εκτρώσεων. Αναφέρει το μήνυμα:

“Σας ενημερώνουμε ότι προωθείται από ομάδα βουλευτών πρόταση νόμου, που θα επιτρέπει τις ελεύθερες και δωρεάν εκτρώσεις στα δημόσια νοσηλευτήρια χωρίς αιτιολόγηση μέχρι και τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Η έκτρωση είναι φόνος εκ προμελέτης ανυπεράσπιστων παιδιών και οφείλουμε να αντιδράσουμε έντονα σε αυτόν τον δολοφονικό νόμο. Θα σας αποστείλουμε το συντομότερο δυνατό υλικό το οποίο θα καταδεικνύει τον εγκληματικό χαρακτήρα των εκτρώσεων. Επείγει να αντιδράσουμε άμεσα. Σε πρώτη φάση σας παρακαλούμε και σας προτρέπουμε να κάνετε τις εξής δύο ενέργειες:
(α) Ένας συμπατριώτης μας ξεκίνησε ήδη  συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών διαμαρτυρίες. Πηγαίνετε στον ιστοτόπο 
http://chn.ge/19cix56?recruiter=230201106 και υπογράψτε και εσείς. Ενημερώστε όσους περισσότερους φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας μπορείτε, για να υπογράψουν και εκείνοι.
(β) Στείλτε στον Πρόεδρο της Βουλής και στους βουλευτές που προωθούν αυτή την πρόταση νόμου ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας. 
Εισηγούμαστε αυτό το περιεχόμενο: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!
Σας δίνουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Προέδρου της Βουλής και των συγκεκριμένων βουλευτών.
Θερμή παράκλησή μας είναι να μπείτε στον κόπο να στείλετε αυτά τα μηνύματα και να προτρέψετε φίλους, γνωστούς και συγγενείς σας να στείλουν και εκείνοι.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Γιαννάκης Ομήρου, Πρόεδρος Βουλής president@parliament.cy 
Σκεύη Κουτρα-Κουκουμά skoukouma@parliament.cy
Αθηνά Κυριακίδου akyriakidou@parliament.cy
Στέλλα Κυριακίδου skyriakidou@parliament.cy
Ρίκκος Μαππουρίδης amappourides@parliament.cy
Ρούλα Μαυρονικόλα rmavronikola@parliament.cy

Παρακαλούμε θερμά όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου να στείλουν μήνυμα στον πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου και στους συγκεκριμένους βουλευτές που προωθούν το νομοσχέδιο-Δράκουλα δολοφονίας των εμβρύων μέχρι τον τρίτο μήνα της κυήσεως. Είναι η καλύτερη δυνατή πίεση στους βουλευτές και ελπίζουμε ότι θα τους αποτρέψει από το μεγάλο έγκλημα της νομιμοποίησης των εκτρώσεων. Αφού δεν φοβούνται τον Θεό και δεν τους ελέγχει η συνείδησή τους, ας ελπίσουμε ότι θα φοβηθούν τις πολιτικές συνέπειες της ανομίας τους.

No comments:

Post a Comment