Tuesday, September 10, 2013

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΝΑΣΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Με κομμένη ανάσα η ανθρωπότητα αναμένει να δει ποια θα είναι η έκβαση των πραγμάτων στη Συρία. 

Ολοι προσεύχονται να κατορθώσει η Ρωσία να δώσει εχέγγυα για τα χημικά όπλα της Συρίας ώστε να αποσοβηθεί η στρατιωτική επέμβαση η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα το σφαγιασμό των χριστιανών αδελφών μας του Πατριαρχείου Αντιοχείας και των πιστών των διαφόρων χριστιανικών Ομολογιών που διαβιούν στη Συρία.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα θα ακυρώσει τελικά την επιχείρηση εναντίον της Συρίας για να γλυτώσουν οι χριστιανοί αδελφοί μας από τη δολοφονική μανία των Ισλαμοφασιστών.

Η λύσσα των οπαδών του “Προφήτη” έγινε -για μια ακόμη φορά- φανερή στην πολύπαθη Νιγηρία, όπου οι αδελφοί μας οι χριστιανοί υφίστανται καθημερινά ανείπωτα μαρτύρια και ομαδικές φρικτές θανατώσεις από τους Ισλαμοφασίστες.

Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:

"Στη Νιγηρία μια ομάδα ενόπλων απήγαγε σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο Ιγνάτιο.

Την εν λόγω πληροφορία επιβεβαίωσε και η αστυνομία, τονίζοντας ότι ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε όμηρος στις 6 Σεπτεμβρίου από ενόπλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δεν έχει πρόθεση να καταβάλει λύτρα αν χρειαστεί, αφού όπως τονίζει οι απαγωγές είναι ένα φαινόμενο σύνηθες στη Νιγηρία.

Τέλος να αναφερθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία στη Νιγηρία απαριθμεί πάνω από 18 εκατομμύρια μέλη.”

Και όμως! 

Υπάρχουν ορισμένοι αφελείς, οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η συμβίωση με τους Ισλαμοφασίστες είναι δυνατόν να επιτευχθεί χωρίς να ηττηθούν ολοκληρωτικά στο στρατιωτικό τομέα, με διαθρησκειακούς διαλόγους, "Ιερά Κοράνια", και δημόσιες σχέσεις.!!!

No comments:

Post a Comment