Saturday, January 29, 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΗΓΕΤΗΣ!!!













ΖΗΤΕΙΤΑΙ Τ Ω Ρ Α ΗΓΕΤΗΣ!!!

Του κ. Γεώργιου Ντόνα

=======

Για δεκαετίες ολόκληρες μας παραμυθιάζουν μεθοδευμένα τα γνωστά και "άγνωστα " κέντρα τυραννικής παραπληροφόρησης ότι, «ο λαός κυβερνά» ή «ο λαός αποφασίζει», ακόμη και ότι «ο λαός είπε το ΟΧΙ του 1940».!

Γιατί και σήμερα ο ίδιος λαός που κραυγάζει βαριαναστενάζοντας και ξανασκλαβωμένος, σε ειρηνική περίοδο, δεν ξαναορθώνει το ανάστημά του και δεν ξαναλέει άπειρες φορές ΟΧΙ, σ’ αυτή την κατάντια;;;

Απλούστατα διότι, όσα ΟΧΙ κι αν πεί ο λαός, αν ο ΗΓΕΤΗΣ δεν βροντοφωνάξει ΟΧΙ, κανένας δεν τον υπολογίζει, κανενός αρμοδίου δεν ιδρώνει το αυτάκι!

Το 1940, λοιπόν, είχαμε φωτισμένο Ηγέτη, που τόλεγε η καρδιά του και βροντολάλησε το ΟΧΙ στον επίδοξο κατακτητή!!! Αυτό το ΟΧΙ άρπαξε ο φτωχός κι αδικημένος λαός μας, και τόκανε σημαία και το μεταμόρφωσε σε «ΑΕΡΑ» και πέταξε στη θάλασσα 8.000.000 (οχτώ εκατομμύρια!!!) λόγχες του εισβολέα!


Ας προσευχηθούμε, ας ευχηθούμε, ας γίνουμε λαοθάλασσα και ας απαιτήσουμε, κι αν χρειαστεί ας ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ τον ΗΓΕΤΗ!!! «Τη ηγεσία λέοντος και οι λαγωοί καθίστανται λέοντες»!

Με άξιο Ηγέτη ούτε φράχτες (!) ούτε τείχη χρειάζονται. Το ΟΧΙ και το «ΑΕΡΑ» είναι υπεραρκετά!!!

No comments:

Post a Comment