Saturday, January 15, 2022

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΑΣ


ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΑΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Με πολλή θλίψη, πληροφορούμεθα καθημερινά, από τα ΜΜΕ, ότι ο ένας μετά τον άλλο, προσβάλλονται από τον ιό του κορωνοιού 

πολλοί Ιεράρχες μας.

Πέραν των περιπτώσεων που αναφερθήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν, μαθαίνουμε τώρα ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ. Πορφύριος, ο Σεβ. Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο Σεβ. 

Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος προσεβλήθησαν από τον ιό.


Προσευχόμαστε ο Κύριος να τους αποθεραπεύσει σύντομα, για να επανέλθουν 

υγιείς στα καθήκοντά τους.


Ελπίζουμε προπαντός ότι οι εξ αυτών Οικουμενιστές Ιεράρχες μας, τώρα που περνούν την δοκιμασία της ασθένειας, να συνειδητοποίησαν το κακό που έκαναν στον εαυτό τους και στο ποίμνιό τους, 

με τα διάφορα οικουμενιστικά 

έκτροπα που κατά 

καιρούς επιδόθηκαν.


Ο Χριστός, με τις κάθε λογής ασθένειες, μας δίνει την ευκαιρία μετανοίας για όσες αμαρτίες διαπράξαμε. Η μετάνοια για κάθε αμαρτία προκαλεί χαρά στον Ουρανό. Πόσο μάλλον όταν η μετάνοια φορά θέματα πίστεως, που σχετίζονται μάλιστα με την χειρότερη αίρεση, που φάνηκε στην ζωή της Εκκλησίας, δηλαδή την παναίρεση του Οικουμενισμού.


Οι θερμές ευχαριστίες μας προς τους παραδοσιακούς Μητροπολίτες Δράμας και Πατρών και σε όσους άλλους Ιεράρχες μας, που ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας για τον Ρωσσικό εθνοφυλετισμό που προκαλεί πανορθόδοξο Σχίσμα. 

No comments:

Post a Comment