Tuesday, July 9, 2019

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ



Τι να πει κανείς για την επιτυχία του Βελόπουλου;

Αυτός ο Θεομπαίκτης κατόρθωσε να εκλεγεί κατά το πλείστον με τις ψήφους ανθρώπων που θρησκεύουν συνειδητά.

Αλλά τι να περιμένεις αφού το 25% του λαού πιστεύει ότι μας ψεκάζουν για να μας ελέγχουν;

Ο πληθυντικός του ευσεβής δεν είναι οι ευσεβείς, αλλά οι ευσεβίδες, όπως έλεγε Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

3 comments:

  1. Μπορεί οι Ελληνες νά μην ψηφίζουν καλά , αλλά απο χιούμορ σκίζουν !!!!

    ReplyDelete
  2. Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις (Να μην κρίνεις προτού ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών), έλεγε ο αρχαίος Πλάτων. Ο καλοπροαίρετος, λοιπόν φίλε μου, δεν θα άκουγε μόνο τα όσα είπαν ο Μεσσηνίας και ο Νέας Ιωνίας, αλλά θα άκουγε και 2-3 συνεντεύξεις του ίδιου του Βελόπουλου, για να δει τι απάντησε για τις λεγόμενες επιστολές του Χριστού.

    Είπε, λοιπόν, ότι 1) ήταν γλωσσικό λάθος, δηλαδή ΔΕΝ είναι επιστολές του ίδιου του Χριστού, αλλά χειρόγραφα του 12ου αιώνα που μιλούν για το Χριστό, 2) ότι τα πούλησε αυτά το 2014 ! , αλλά η ΝΔ θέλοντας να τον χτυπήσει τα παρουσίασε ως πρόσφατο γεγονός. Το ίδιο φυσικά έκαναν και οι δύο προαναφερθέντες ιεράρχες ( το ίδιο έκανε και ο Αμορίου).

    Τώρα, τί να υποθέσουμε εμείς ? Ότι οι ιεράρχες ήταν τόσο ευκολόπιστοι στις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν, ώστε να μην το ψάξουν επιπλέον αλλά να βγουν και να μιλήσουν ? Ειδικά τον Μεσσηνίας τον έχετε για τόσο αφελή ? Ή μήπως, τελικά, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και οι τρεις ιεράρχες ? Μήπως ήταν τυχαία η χρονική στιγμή που βγήκαν και οι τρεις ? Δηλαδή μία εβδομάδα πριν τις εκλογές ? Μήπως (αν υποθέσουμε ότι όντως κινδύνευαν οι πιστοί) μόνο από τον Βελόπουλο κινδύνευαν ? Τα όσα αντιχριστιανικά έκαναν ο Σύριζα, γι' αυτά δεν έπρεπε να μιλήσουν ? 4,5 χρόνια αντιχριστιανικών νομοθετημάτων, τώρα ξύπνησαν από το λήθαργο ?

    Το ξαναλέω: Δεν θέλω να δείξω ότι ο Βελόπουλος είναι σωστός. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είμαστε αντικειμενικοί και όχι κατευθυνόμενοι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόνον που ξεχάσατε να πείτε ότι πωλούσε τις επιστολές και ότι παραδέχτηκε ότι ήταν νόθες οι επιστολές μόνον αφού στριμώχτηκε για τα καλά

      Delete