Saturday, July 20, 2019

ΑΗΘΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


ΑΗΘΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο Facebook βρήκαμε το ακόλουθο σχόλιο:

“ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Η σημερινή ορκομωσία των βουλευτών, φαίνεται ότι ενδιέφερε πολύ κόσμο.

Κάποιοι βέβαια, προχώρησαν και σε σχολιασμό...

Όπως η παράπλευρη φωτογραφία, όπου στα υπουργικά έδρανα, φαίνονται οι Χρυσοχοΐδης και Μενδώνη, να μην σηκώνουν το χέρι, για να δώσουν τον θρησκευτικό όρκο.

Αυτό επικρίθηκε από κάποιους, λανθασμένα όμως...
Οι δύο υπουργοί δεν δηλώνουν άθεοι...

Απλά είναι εξωκοινοβουλευτικοί και δεν χρειάζεται να ορκιστούν!!

Η μόνη τους ορκομωσία ήταν αυτή, που ορκίστηκαν υπουργοί, με θρησκευτικό όρκο.


Το μόνο που τους ενώνει, είναι ότι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, διαγράφηκαν από το ΠΑΣΟΚ και είναι υπουργοί της ΝΔ!”

Αυτή, λοιπόν, είναι η αλήθεια για την μη συμμετοχή των Υπουργών Χρυσοχοίδη και Μενδώνη στην ορκωμοσία της Βουλής.

Γιατί, λοιπόν, παρουσιάστηκε το θέμα εντελώς διαφορετικά;

Επειδή ορισμένοι διακατέχονται από αντιδεξιά μανία. Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έλαβε ισχυρή λαική εντολή να κυβερνήσει την χώρα για την επόμενη τετραετία. 

Γι' αυτό -κατά την λαική φράση- "παρουσιάζουν τον ψύλλο κάμηλο" ή και διαστρεβλώνουν πλήρως τα γεγονότα μόνον και μόνον για να ασκήσουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Α.) Το βρίσκω ιδιαίτερα διασκεδαστικό ότι άνθρωποι που ψήφισαν τους παγανιστές των νεοναζί της "Χρυσής Αυγής" πριν ορισμένα χρόνια, δείχνουν τόση ευαισθησία για τους ορθόδοξους προσανατολισμούς της Νέας Δημοκρατίας.

Β.) Το βρίσκω εξίσου διασκεδαστικό ότι ασκούν καταλυτική κριτική στην "Νέα Δημοκρατία" για την συνέπειά της έναντι της πίστης μας, όσοι ψήφισαν τον Καμμένο πριν 5 χρόνια και ανέβασαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και του έδωσαν την ευκαιρία να γκρεμμίσει τα πάντα και να οικοδομήσει μια άνευ προηγουμένου αντιχριστιανική πολιτεία.

Γ.) Υπάρχουν βέβαια και οι αχαρακτήριστοι Πασόκοι, οι οποίοι εξακολουθούν να κοπρίζουν - και όταν λέμε κοπρίζουν εννοούμε κοπρίζουν- την πολιτική ζωή του τόπου. 

Νομίζουν ότι ξεχάσαμε ότι όλοι οι αντιχριστιανικοί νόμοι θεσπίστηκαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Οι ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ απλά ολοκλήρωσαν και έφεραν στα άκρα το ολέθριο έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Γι' αυτό γελούμε μαζί τους όταν ασκούν κριτική στην νέα κυβέρνηση για την χριστιανική της συνέπεια. 

Ας κοιτάξουν τα μαύρα τους τα χάλια τα αδιόρθωτα, που ψήφιζαν για δεκαετίες το αντίχριστο ΠΑΣΟΚ και το ανέβαζαν στην εξουσία για να καταστρέψει εκ θεμελίων την πατρίδα μας.

Δ.) Υπάρχουν, επίσης, οι “αντισκοτεινοδυναμίτες”, οι αντιχριστολόγοι, οι εσχατολόγοι, οι Μασωνολόγοι, οι κάθε λογής Μακρακιστές και ο υπόλοιπος εσμός της συνωμοσιολογίας και της ιδεοληψίας.

Αυτοί διαφέρουν από τις προηγούμενες ομάδες.

Καλά ανθρωπάκια! 

Τουλάχιστον μας διασκεδάζουν μιας και δεν είναι πια πολλά όσα μας κάνουν να γελούμε.

Σε κάθε περίπτωση είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε όλες τις πιο πάνω ομάδες η "Νέα Δημοκρατία" έλαβε ισχυρή λαική εντολή να κυβερνήσει την χώρα και τα πρώτα δείγματα γραφής που έδωσε είναι εξαιρετικά. Ξεπέρασαν ήδη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας:

1.) Το Σύνταγμα δεν θα είναι ουδετερόθρησκο, 

2.) Οι σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας παραμένουν ως έχουν και όχι όπως τις προγραμμάτιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, 

3.) Τα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών θα είναι σύννομα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και με την ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και όχι σύμφωνα με τους οικουμενιστικούς προσανατολισμούς των συντακτών τους, 

4.) Οι ιερείς δεν κινδυνεύουν τον θανάσιμο κίνδυνο να πεταχτούν στον δρόμο, ενώ 

5.) Θα εμπεδωθεί η ασφάλεια με την κατάργηση του κράτους εν κράτει των Εξαρχείων, 

6.) Το πανεπιστημιακό άσυλο των αναρχικών και των τοξικομανών θα πάει στα κομμάτια, και

7.) Έπονται μέτρα για την ταχεία ανόρθωση της οικονομίας, την μείωση των φόρων, τον περιορισμό των κρατικών εξόδων και την αύξηση των θέσεων εργασίας, για να σταματήσει η αφαίμαξη της Ελλάδας από το επιστημονικό της προσωπικό.

No comments:

Post a Comment