Tuesday, July 9, 2019

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο βίντεο της ανάρτησης ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε αμέσως με την ορκωμοσία του ότι σέβεται την Εκκλησία, τις παραδόσεις και την πίστη μας.

Υποκλίθηκε μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο πρίν αρχίσει η ορκωμοσία και στην συνέχεια ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο. Στην συνέχεια πήρε την ευχή του Αρχιεπισκόπου.

Η διαφορά της στάσης του κ. Μητσοτάκη, σε σχέση με την αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά, είναι τόσο καταφανής, ώστε δεν χρειάζεται κανένα σχολιασμό.

Η πρώτη ενέργεια του κ. Πρωθυπουργού κέρδισε τις εντυπώσεις στην συνείδηση των παραδοσιακών χριστιανών που τρέφουν πολλές προσδοκίες από την διακυβέρνησή του.

Ως γνωστόν η Εκκλησία και η πίστη μας δέχτηκαν λυσσαλέα χτυπήματα από την αντίχριστη κυβέρνηση Τσίπρα.

Όλοι οι Έλληνες πατριώτες αισθάνονται βαθιά απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και το αντιεκκλησιαστικό και εθνομηδενιστικό μένος του. 

Γι’ αυτό ελπίζουν, ότι τώρα με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον κ. Μητσοτάκη, η Εκκλησιομαχία, η αντιχριστιανική ιδεοληψία και ο εθνομηδενισμός θα γίνουν παρελθόν.

Αναμένουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για το μάθημα των θρησκευτικών, την μισθοδοσία του κλήρου και όσα άλλα ευεργετικά επαγγελίστηκε ο κ. πρωθυπουργός προεκλογικά για την Εκκλησία, την πατρίδα, την κοινωνία, την οικονομία και την πίστη μας.

Αναμένουμε προπαντός ότι, επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, θα ξεδοντιαστούν οι ανθέλληνες, οι εθνομηδενιστές, οι άθεοι και οι Εκκλησιομάχοι.

θα παρακολουθούμε προσεκτικά το έργο σας, κ. πρωθυπουργέ, έτοιμοι να σας χειροκροτήσουμε για όσα καλά θα κάνετε για την πατρίδα, την παιδεία, την κοινωνία, την οικονομία και την Εκκλησία μας.

Αν κάπου τυχόν κάποιες σας αποφάσεις δεν μας βρίσκουν σύμφωνους θα σας ασκούμε καλόπιστα και με σεβασμό κριτική. 

Όχι, βέβαια από αντιπολιτευτική διάθεση, -άλλωστε ουδέποτε και από κανένα δεν αποκρύψαμε το πολιτικό μας στίγμα-, αλλά για να σας καθιστούμε κοινωνό των ανησυχιών και των προσδοκιών μας με την ελπίδα ότι θα ληφθούν υπόψη στις αποφάσεις σας.

No comments:

Post a Comment