Tuesday, August 18, 2015

Η ΚΥΡΙΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ



Η ΚΥΡΙΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Θρησκευτικά”:

“Την ώρα που η χώρα παλεύει να ορθοποδήσει και λίγο πριν την μεγάλη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, μερίδα της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας συναντάται με εκπροσώπους της Ένωσης Άθεων προωθώντας -και μάλιστα χωρίς διάλογο-θέματα που αφορούν στην απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών για όλους, κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια, διευκρινίσεις στον τρόπο αίτησης για απαλλαγή από τη συμμετοχή σε εκκλησιασμούς και στον τρόπο διεξαγωγής της πρωινής προσευχής, ενώ απαξιώνει εκπαιδευτικούς που ζητούν επανειλημμένα να συναντηθούν με το Υπουργείο.

Κάτι τέτοιο αποτελεί τουλάχιστον "αθέμιτη πρόκληση"όχι μόνο για το συνολο του εκπαιδευτικού κόσμου του οποίου τα προβλήματα παραμένουν άλυτα, αλλά και για το σύνολο του ορθόδοξου ελληνισμού της χώρας, τη στιγμή που το ελληνικό ορθόδοξο χριστιανικό πνεύμα αποτελούσε και αποτελεί πνευματική "πυξίδα"όλων μας εν μέσω της καταιγίδας της κρίσης.

Ως Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνολό μας εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας σε επικείμενες αλλαγές που θίγουν την θρησκευτική συνείδηση όλων των Ελλήνων. Δεσμευόμαστε ότι σε περίπτωση που έρθουν στη Βουλή θα τις καταψηφίσουμε, με σύμμαχό μας τους Έλληνες πολίτες προασπιζόμενοι το θρησκευτικό αίσθημα όλων των Ελλήνων.”

Οι χειρότεροι από όλους είναι οι αχυράνθρωποι του Καμμένου που αποδείχτηκαν οι πιο πιστοί νεροκουβαλητές του Τσίπρα.

Ώστε καταδικάζει η κυρία Ξουλίδου τα νταλαβέρια του Υπουργείου παιδείας με τους άθεους που υποσκάπτουν την πίστη των Ελλήνων και μας διαβεβαιώνει ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν όταν έρθουν στη βουλή τα σχετικά νομοσχέδια που προσβάλλουν τη θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων.

Θαυμάσια! Δεν μας λέγει η κυρία Ξουλίδου: Κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων δεν έχουμε; Τι είδους καταδίκη των ενεργειών της κυβέρνησης νοείται από τη στιμή που η κυρία Ξουλίδου και οι λοιποί νεροκουβαλητές του Τσίπρα δεν αίρουν την εμπιστοσύνη τους στους εθνομειοδότες και Εκκλησιομάχους που μας κυβερνούν;

Ας είναι βεβαία η κυρία Ξουλίδου, που ισχυρίζεται ότι βλέπει οράματα του Αγίου Εφραίμ αλλά τα αθετεί για να στηρίξει το χειρότερο μνημόνιο που πέρασε από τη Βουλή, ότι οι θεομπαιξίες και ο εμπαιγμός των ΑΝΕΛ δεν έχουν πια πέραση. Ούτε αν βλέπει οράματα του Αγίου Εφραίμ μας πείθει η κυρία Ξουλίδου, ούτε αν αισθάνεται την ευωδία του Γέροντος Εφραίμ που λανσάρει η θεομπαίκτρα της Αστορίας.

Οι ΑΝΕΛ έχουν ήδη παραδοθεί στη χλεύη και στην ανυποληψία του έθνους και προπαντός όσων πιστεύουν στο Χριστό.

No comments:

Post a Comment