Sunday, August 23, 2015

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΑΣΙΑΣ



ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΑΣΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
======

Διαβάσαμε τα εξής απίστευτα στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία” για την κυρά Τασία που αποδεικνύεται στην πράξη χειρότερη και από τη Ρεπούση:

“Η αν. υπουργός Εσωτερικών Τ. Χριστοδουλοπούλου, για να χαράξει πολιτική, διάλεξε καθηγητή που μάχεται την Ορθοδοξία και λέει ότι η μειονότητα στη Θράκη είναι «ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα.» 

Μπορεί, σύμφωνα με την Τασία Χριστοδουλοπούλου, οι μετανάστες να εξαφανίζονται, όμως ξαφνικά εμφανίζονται στο υπουργείο της στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνουν τον συνήγορο του τουρκικού προξενείου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χριστόπουλο, ο οποίος έγινε γνωστός στις ευρωεκλογές του 2014, όταν με προκλητικές αντεθνικές δηλώσεις και προκλήσεις κατά της Ορθοδοξίας «δούλεψε» για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν Σαμπιχά. Και βέβαια το έργο του... ευδοκίμησε, καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης (που προφανώς διακατέχεται από ανάλογες πεποιθήσεις) τον προσέλαβε ως σύμβουλό της. Και, φυσικά, όχι σε ένα τυχαίο υπουργείο, αλλά σε αυτό που έχει την αρμοδιότητα για τον σχεδιασμό, τη χάραξη και τον συντονισμό των δράσεων των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών σε θέματα ιθαγένειας και ομογενειακής ιδιότητας! Με άλλα λόγια, κατέχει μια θέση απ' όπου μπορεί αγόγγυστα να προωθήσει τις φιλοτουρκικές θέσεις του, τις οποίες έχει φροντίσει να διατυπώσει δημοσίως εδώ και καιρό.

Τον κ. Χριστόπουλο, πάντως, είχε ανακαλύψει ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ήταν στενός συνεργάτης του, μέχρι τουλάχιστον να μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ερώτημα τι ήταν αυτό που... τράβηξε το βλέμμα του πρώην πρωθυπουργού προς τον αναπληρωτή καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου απάντηση δίνει ένα θέμα που επέβαλε ως εξεταστέο στους φοιτητές του. Αυτό αφορούσε το βιβλίο «Η ζωή του Ιησού» του Αυστριακού Χάντερερ, στο οποίο εμφανίζεται ο Ιησούς σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια, αλλά και να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο καθηγητής (του Παντείου) ζητούσε στη συνέχεια από τους εξεταζόμενους φοιτητές να σχολιάσουν τις διάφορες παραμέτρους που έθετε.

Όλα αυτά μάλλον έπεισαν την κυρία Χριστοδουλοπούλου να τον προσλάβει στον γραφείο της για τις (πολύτιμες) συμβουλές του, τόσο για τη θρησκεία όσο και για τη Θράκη.

Παράλληλα, δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι η Τουρκία έχει τον κομβικότερο ρόλο στο θέμα της διαχείρισης των λαθρομεταναστών και προσπαθεί να επιβάλει τα συμφέροντά της εις βάρος της Ελλάδας. Πλέον θα έχει έναν σύμβουλο δίπλα στην αρμόδια υπουργό, που ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις της, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.”

Το δικό μας σύντομο σχόλιο: Είμαστε άξιοι της τύχης μας αν ξαναδώσουμε στον Τσίπρα και τις ορδές της Εκκλησιομαχίας και του εθνομηδενισμού που τον δορυφορούν, την εξουσία για να διορίζει υποκείμενα όπως τη Σία Αναγνωστοπούλου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Γι’ αυτό ας θεωρήσουμε όλοι χρέος μας να μαυρίσουμε τους αντίχριστους και τους εθνομειοδότες του ΣΥΡΙΖΑ και τους νεροκουβαλητές τους των ΑΝΕΛ στις επερχόμενες εκλογές.

No comments:

Post a Comment