Wednesday, August 26, 2015

ΕΚΤΡΩΣΗ, ΘΗΡΙΩΔΙΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ



ΕΚΤΡΩΣΗ, ΘΗΡΙΩΔΙΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Μιλά για το θέμα η Χόλλυ Ο’ Ντόννελ ειδική στη συγκομιδή ανθρωπίνων οργάνων για τον «Οικογενειακό Προγραμματισμό» (Planned Parenthood) από βρέφη που παραμένουν ολόκληρα μετά την έκτρωση. Αυτά που περιγράφει τα είδε στο Σαν Χοσέ της Καλλιφόρνιας στην εκτρωτική κλινική Mar Monte’s Alameda. Μπροστά της βρισκόταν ένα έμβρυο αμέσως μετά την έκτρωση. Αντίκρυσε το πρόσωπό του. Μια συνεργάτιδά της ονόματι Τζέσσικα, άγγιξε ελαφρά την καρδιά του εμβρύου, που είχε εξαχθεί από το σώμα του κι αυτή άρχισε να κτυπά… (πράγματι αυτό συμβαίνει ορισμένες φορές μετά την έκτρωση, όπως μας βεβαιώνει ο Δρ Μπεν Βαν Χάντελ). Μετά από αυτό η Τζέσσικα της είπε: «Αυτό είναι πραγματικά καλό έμβρυο και φαίνεται ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά από αυτό». Στη συνέχεια της ζήτησε να βγάλει το εγκέφαλο του εμβρύου με ψαλίδι. «Δεν μπορώ να περιγράψω τι αισθάνθηκα», συνέχισε η Χόλλυ. «Ήταν η στιγμή που ήξερα ότι δεν μπορώ να εργάζομαι πλέον για την εταιρεία». 

Όπως έχετε αντιληφθεί μιλάμε για έκτρωση ολόκληρου του σώματος του εμβρύου. Αυτό συνεπάγεται υψηλότερες τιμές  για τον «Οικογενειακό Προγραμματισμό» (Planned Parenthood) από τις εταιρείες βιοτεχνολογίας. Η Χόλλυ αναφέρει ότι μετά από μια τέτοια έκτρωση κρατούσε στα χέρια της το σώμα του αρσενικού εμβρύου κι αναρωτιόταν ποιο θα ήταν το μέλλον του. «Αυτό θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Πρόεδρος». 

Μετά από την ανάρτηση των εν λόγω βίντεο και το σάλο που προκλήθηκε στις ΗΠΑ, ο ανακριτής της Υπόθεσης Ντέηβιντ Δαλάιντεν αναφέρει: «Ο «Οικογενειακός Προγραμματισμός» (Planned Parenthood) είναι εγκληματική οργάνωση και πρέπει άμεσα να παύσει να επιχορηγείται με χρήματα των φορολογουμένων  και να διωχθεί για τις θηριωδίες της κατά της ανθρωπότητος». 

Τι να σχολιάσουμε; Από τη μια το φρικτό έγκλημα της έκτρωσης, της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός ανυπεράπιστου αθώου εμβρύου, που είναι άνθρωπος σαν κι εμάς, κι από την άλλη η εμπορία των οργάνων του για να αποκομίσουν και κέρδη οι δολοφόνοι!!!

No comments:

Post a Comment