Sunday, March 24, 2013

ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΒ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ κ. ΠΑΝΩΤΗ





ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΒ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ κ. ΠΑΝΩΤΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===========

Δυστυχώς! 

Μάταια αναμέναμε ότι θα υπήρχε λίγο φιλότιμο και θα βλέπαμε σχόλιο ή άρθρο να αναιρεί τις πλάνες του κ. Αρ. Πανώτη στην τελευταία έκδοση του “Ορθοδόξου Τύπου”.

Πρόκειται για αξιοθρήνητη κατάσταση, η οποία θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον.

Οι Οικουμενιστές τρίβουν τα χέρια τους από χαρά!

Και δικαίως, αφού γνωρίζουν - με απόλυτη βεβαιότητα -  ότι δεν θα τολμήσουν ποτέ οι υπεύθυνοι του "Ορθοδόξου Τύπου"  να έλθουν σε αντιπαράθεση μαζί τους ότι και να συμβεί.

Μόλις κάποιος από αυτούς θα θίγεται από τα γραφόμενα του “Ορθοδόξου Τύπου”, θα  στέλλει αναιρετική επιστολή την οποία ο “Ορθόδοξος Τύπος” θα δημοσιεύει χωρίς σχόλια και θα κερδίζει ο εκάστοτε θιγόμενος Οικουμενιστής τις εντυπώσεις σε βάρος των αληθειών της πίστεως.

Το έλλειμμα ηγεσίας είναι ψηλαφητό.

Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης έγινε κυριολεκτικά παίγνιο των πονηρών δαιμόνων εξαιτίας της αγιατολλαχικής του παποκαισαρικής πλάνης στην οποία υπέταξε τα πάντα.

Ο π. Θεόδωρος Ζήσης δεν έχει -  δυστυχώς - το σθένος να αγωνίζεται. 

Φοβάται κυριολεκτικά την σκιά του. 

Η δίωξη, που υπέστη επί μακαριστού Χριστοδούλου, είχε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα στάση του. Είναι τόσο πολύ τραυματισμένος από την εμπειρία αυτή, ώστε δεν έχει απολύτως κανένα κουράγιο πραγματικής αντιπαράθεσης.

Οι λαγοί όμως δεν ηγούνται αγώνων.

Είναι σπουδαίος ορθόδοξος θεολόγος, έχει πολύ καλές διαθέσεις, αλλά ηγετικό ανάστημα και διάθεση να κατεβεί στο πεδίο της μάχης για να αντιπαραταχθεί με τους Οικουμενιστές δεν έχει και φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ούτε και στο μέλλον να αποκτήσει.

Καλά από τους υπόλοιπους τι να περιμένεις; 

Ο π. Βαδραχάνης είναι μια σοβαρά άρρωστη προσωπικότητα και ένας κληρικός, ο οποίος επ’ ουδενί λόγω δεν έπρεπε να φέρει πετραχήλι.

Ο κ. Ζερβός, όπως ακριβώς και οι αδελφές του π. Μάρκου και η λεγόμενη “παλαιά φρουρά” είναι ένα μάτσο άσχετοι.

Ο κ. Σακαρέλλος δεν στερείται γνώσεις και ικανότητες.

Πλην όμως δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη πραγματικού αγώνα, αφού ανήκει σε σχισματική κάστα και προσφέρει τις θεολογικές του γνώσεις επ' αμοιβή.  

Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός είναι σπουδαίος θεολόγος και καλή ψυχή, αλλά και Κερκυραίος.

Συνοπτικά:

Μόνον εθελότυφλοι πιστεύουν ότι έχουμε ηγεσία.

Δεν αμφιβάλλω ότι σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας θα σπεύσουν όλοι σε ναούς, σε “αρχονταρίκια”, σε Ημερίδες, σε Εσπερίδες και Συνέδρια για να ορθοδοξολογήσουν και για να ρίξουν εκ του ασφαλούς τους κεραυνούς τους κατά των Οικουμενιστών.!!!

Κρίμα.! 

Λαγωοί κυβερνούν τον "Τιτανικό" του αντι- οικουμενιστικού αγώνα. Η εφημερίδα αυτή παλαιότερα ήταν γνωστή ως “Ορθόδοξος Τύπος”....

No comments:

Post a Comment