Saturday, February 9, 2013

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ!




ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Σωτήριος Λόγος” του κ. Σωτήρη Τζούμα:

«Οι Μητροπολίτες θα πρέπει να κοιτάνε το έργο τους και να αφήσουν την πολιτική» είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha με αφορμή την επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

«Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης είναι μια μεμονωμένη ακραία περίπτωση που δεν αντιπροσωπεύει την Εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είναι στοιχείο Δημοκρατίας και προόδου να μην ανακατεύεται η Εκκλησία με την πολιτική».

Εσένα περιμέναμε να μας τα πείς! Βρε άντε μαζέψου που με χίλιες ψήφους βγήκες βουλευτής και νομίζεις πώς είσαι κάποια!! Αρκετά στοιχίσατε σε αυτή τη χώρα εσύ και όμοιοί σου, κάθε γένους!”

Κακά τα ψέματα. Οταν μιλά η κυρία - και ο Θεός να την κάνει! - Ρεπούση είναι είδηση. Ολο και κάποια κοτσάνα θα αμολήσει, όλο και κάποια ασέβεια προς την Ιστορία, προς την Εκκλησία και προς το έθνος μας θα δείξει.

Είναι το κορίτσι του έθνους μας. 

Είχαμε - και έχουμε - βέβαια κάποια άλλα φυντάνια λίαν αξιοπρόσεκτα τύπου Δραγώνα, Φραγκουδάκη, Ασκώτου, Μαραγκουδάκη κτλ., αλλά αυτό το κορίτσι είναι το κάτι άλλο! Είναι να μην ανοίξει το στοματάκι του.

Εφεξής όταν θα μιλούν, θα δίνουν συνεντεύξεις ή θα γράφουν επιστολές οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας τη Ελλάδος, είναι επιβεβλημένο να στέλλουν πρώτα για έγκριση τα υπό δημοσίευση κείμενά τους στο Τμήμα Λογοκρισίας του πολιτικού γραφείου της κυρίας Ρεπούση (αλήθεια! Πού στεγάζεται; Στην οδό Κατεχάκη;) και όταν παίρνουν το ΟΚ τότε ΜΟΝΟΝ να δημοσιοποιούν τις θέσεις τους! 

Αλλιώς κόκκινο καυτερό πιπέρι στη γλώσσα των ιεραρχών μας μέχρι να σωφρονιστούν και να μάθουν να μιλούν και να γράφουν ΜΟΝΟΝ αφού εξασφαλίσουν την άδεια της κυράτσας του έθνους.

Παλιοφασίστες! 

Ε παλιοφασίτες που θα επιβάλετε λογοκρισία στους επισκόπους της Εκκλησίας για να “συνωστίζετε” ανενόχλητοι τις ανοησίες σας στο βήμα της Βουλής και στα σχολικά βιβλία.

No comments:

Post a Comment