Sunday, February 24, 2013

ΟΛΑ "ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ!!!




ΟΛΑ "ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===================

Διαβάζουμε στο “Βήμα”:

“Αίτημα απομάκρυνσης αμερικανού καρδιναλίου
Σε μία άλλη εξέλιξη, αμερικανοί και ιταλοί καθολικοί ζητούν να απομακρυνθεί από το κονκλάβιο αμερικανός καρδινάλιος, ο οποίος κατηγορείται για συγκάλυψη σεξουαλικών σκανδάλων.

Το περιοδικό Famiglia Cristiana ρώτησε τους αναγνώστες του εάν ο Ρότζερ Μαχόνι, αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες μέχρι το 2011 θα έπρεπε να λάβει μέρος στην εκλογή του νέου Πάπα. Η απάντηση ήταν ένα συντριπτικό «όχι».

Την περασμένη εβδομάδα έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ αίτημα για τη μη συμμετοχή του αρχιεπισκόπου στο κονκλάβιο.

Αρχιεπίσκοπος από το 1985, ο Μαχόνι έστελνε παιδόφιλους ιερείς εκτός συνόρων, προκειμένου να τους προστατεύσει από τις αστυνομικές έρευνες το 1980.

Παρά το γεγονός ότι ο διάδοχός του τού αφαίρεσε όλα τα δημόσια και διοικητικά καθήκοντα, ο Μαχόνι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ταξιδέψει στη Ρώμη και να συμμετάσχει στο κονκλάβιο που θα εκλέξει τον επόμενο ποντίφικα.”

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις αντιρρήσεις για την συμμετοχή του καρδινάλιου Μαχόνυ στην εκλογή του νέου Πάπα.

"Κάλυπτε τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες να μαγαρίζουν δεκάδες χιλιάδες παιδάκια", λένε όσοι έχουν αντιρρήσεις για την παρουσία του στο κονκλάβιο που θα εκλέξει τον νέο Πάπα.

Δεν το κατάλαβα αυτό.! 

Δηλαδή; 

Υπάρχει έστω και ένας καρδινάλιος που αγνοούσε ότι το έγκλημα αυτό συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και όμως “ποιούσε την νήσσαν";

Καταρχήν είναι αστείο να συζητούμε λόγους αρχής και ηθικής σ’ αυτό το κέντρο της διαφθοράς, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, των διασυνδέσεων με τη μαφία, την παιδεραστία κτλ.. 

Αν πρέπει να συγκροτηθεί κονκλάβιο από καρδινάλιους που δεν ενέχονται στο έγκλημα της παιδεραστίας των φραγκοπαπάδων που θα εκλέξουν τον καινούργιο Πάπα, τότε ούτε ένας από τους 117 καρδινάλιους δεν μπορεί να συμμετάσχει στη διαδικασία εκλογής του νέου Πάπα.

Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι είναι περισσότερο  ένοχοι από άλλους. Είναι χονδροειδές όμως ψέμα ότι οι υπόλοιποι - ακόμη και αν δεν έχουν σε βάρος τους τέτοια εγκλήματα - δεν τηρούσαν αιδήμονα σιωπή για το τεράστιο αυτό έγκλημα σε βάρος αθώων παιδιών.

"Αντρο και σπήλαιο ληστών" είναι το Βατικανό. Οχι Εκκλησία!

No comments:

Post a Comment