Thursday, June 14, 2012

ΟΙ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ


ΟΙ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=================

Επί τοις ονοματηρίοις του Μακαριότατου κ. Ιερωνύμου απευθύνουμε τις ταπεινές, αλλά ειλικρινείς ευχές μας, για να κολοβώσει ο Θεός και το τελευταίο δευτερόλεπτο της παρουσίας του στην πηδαλουχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Προς Θεού! Δεν είμαστε καννίβαλοι. Δεν εννοούμε ότι ευχόμαστε το θάνατο του Μακαριότατου. Απαγε της κακοήθειας!

Δεόμεθα εκτενώς προς τον Κύριο να τον φωτίσει ο Θεός να παραιτηθεί πάραυτα και αμελλητί και να απέλθει στα Οινόφυτα μετά του στενού κύκλου αυτού. Ητοι του προσφυώς αποκληθέντα “κακού δαίμονα” του ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών κ. Σταύρου Γιαγκάζογλου, του "παγκοσμιοσυμβουλίτη" Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ, του ανεκδιήγητου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Σαββάτου και κάθε άλλου είδους φυντάνι του ιδίου φυράματος της Αρχιεπισκοπικής Αυλής.

Χρόνια πολλά Μακαριότατε και καλή μετάνοια στα Οινόφυτα.!

Ο Θρόνος των Αθηνών χρειάζεται Αρχιεπίσκοπο ηγέτη. Οχι συνωμότη και δόλιο που υποσκάπτει τα συμφέροντα της Εκκλησίας και του Γένους μας.

Σε λίγες μέρες - όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν - ο απαίδευτος και προπετής κ. Τσίπρας θα αναλάβει την πρωθυπουργία της Ελλάδος.

Θα εισβάλει στην εξουσία ως "μονιός άγριος" για να θύσει και να απωλέσει, για να διαρρήξει τους δεσμούς του ευλογημένου μας Γένους με την Τροφό του την Ορθόδοξη Εκκλησία, για να ανασκάψει το θεμέλιο λίθο της πατρίδας μας.

Οίκοθεν νοείται ότι στις χαλεπές ημέρες που θα ακολουθήσουν το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που χρειαζόμαστε είναι ένα συνθηκολόγο Αρχιεπίσκοπο που θα τα κάνει πλακάκια με τους άθεους που θα κυβερνήσουν την πατρίδα μας.

Μακαριότατε σας ικετεύουμε υικά. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο μην παρατείνετε την παρουσία σας στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο. Δεν κάνει. Βαραίνετε έτι και έτι την ψυχή σας και χαντακώνετε τους αγώνες της Εκκλησίας και του Εθνους μας.

No comments:

Post a Comment