Saturday, June 23, 2012

Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ!


Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===========


Στο ιστολόγιο “Θρησκευτικά” στην ανάρτηση "Κ. Ζουράρις, Για να καταλάβει η κυρία Ρεπούση τι σημαίνει συνωστισμός..." διαβάζουμε τα ακόλουθα ενδιαφέροντα σχόλια για την ποδοσφαιρολαγνεία.


Είπα να μην γράψω τίποτα για το θέμα για να μη μου πουν και πάλιν ότι “βρήκε ο Τελεβάντος την ευκαιρία να εκφράσει την απέχθεια του για το ποδόσφαιρο”, αλλά ευτυχώς ο κ. Λυκούργος Νάνης ανέλαβε την πρωτοβουλία και συγύρισε δεόντως τους ποδοσφαιρολάγνους που ανήγαγαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε εθνικό ντέρμπυ, που ολοφύρονται και ολολύζουν για την οικονομική κρίση, αλλά δεν έχουν καμιά δυσκολία να ταξιδεύσουν στο εξωτερικό για να συμπαρασταθούν στους "κλωτσοσκούφηδες", με τις ευλογίες πάντοτε του Σεβασμιότατου Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμου, ο οποίος "εν τη πανθαυμάστω αυτού φαιδρότητι" έκατσε να δει τον ποδοσφαιρικό αγώνα.


Ιδού λοιπόν ο διάλογος:


Λυκούργος Νάνης είπε:


Το πρόβλημα με την κα Ρεπούση είναι το ότι δε θέλει να καταλάβει κι όχι ότι δεν καταλαβαίνει! Κι αυτήν η κυρία που οι φαιδρές θέσεις της προκάλεσαν γενική κατακραυγή τιμήθηκε από ανεύθυνους Έλληνες δυστυχώς ψηφοφόρους που την εισήγαγαν στα έδρανα της Βουλής για να συνεχίσει να ασχημονεί όπως έπραξε με την αήθη συμπεριφορά της όταν ο πρόεδρος του σώματος ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη τιμής και μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων. Τεράστιες ευθύνες βαρύνουν και το σοβαροφανή αρχηγό της ΔΗΜΑΡ που την τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του. Είναι ο ίδιος κος Κουβέλης που σαν δικηγόρος το 1988 εκπροσωπούσε την κινηματογραφική εταιρία που πρόβαλλε το αναίσχυντο αισχρούργημα των δαιμονόπληκτων Καζαντζάκη-Σκορτσέζε. Να τον χαιρόμαστε κι αυτόν.


Ανώνυμος είπε:


Σωστά τα λες κε Νάνη αλλά οι νεοέλληνες σήμερα είναι για κλάματα. Μακάρι να είχαν ευαισθησία για τα θεματα που θίγεις. Άλλα τους απασχολούν. Τούτην την ώρα που γράφω το σχόλιο εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας έχουν καθηλωθεί μπροστά στην τυφλεόραση για να δουν κλωτσοσκούφι. Η ξεφτίλα της μαζοποίησης. Απ’ τη μία φωνάζουν ότι δεν έχουν να φάνε κι απ την άλλη ηρωοποιούν τους κλωτσοσκούφηδες ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν πόσα παίρνουν. Θεός η μπάλα. Με τη Ρεπούση και τον Κουβέλη θα ασχοληθούν;


Ανώνυμος είπε:

http://www.romfea.gr/epikairotita/12943-mitropolitis-anthimos-theloume-na0kerdisei-i-ellada. Εδώ ακόμη και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θα δει το αποψινό παιχνίδι!


Λυκούργος Νάνης είπε:

Αγαπητέ αδελφέ των 11:13μ.μ. η ποδοσφαιρολαγνεία της εποχής μας εγγίζει τα όρια του κρετινισμού. Νέοι και ηλικιωμένοι,άνδρες και γυναίκες και παιδιά, μορφωμένοι και αμόρφωτοι συνωστίζονται στις οθόνες για να παρακολουθήσουν απνευστί το κλωτσοσκούφι όπως άριστα το χαρακτηρίσατε. Αν προσθέσετε και τα πρωινάδικα, τα ηλίθια σήριαλς και τις βλακώδεις και ανούσιες συζητήσεις της τηλε-τύφλωσης έχετε το παζλ της πλύσεως εγκεφάλου που υφίστανται οι νεοέλληνες. Με συνέπεια την άγνοια και την αδιαφορία για τα θρησκευτικά,ηθικά και εθνικά ζητήματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία και το έθνος μας.



ΠΗΓΗ:


Θρησκευτικά

No comments:

Post a Comment