Friday, April 15, 2011

"ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ"


“ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ”



“Τότε συνήχθησαν οἱ ἀρχιερεῖς καὶ οἱ πρεσβύτεροι τοῦ λαοῦ εἰς τὴν αὐλὴν τοῦ ἀρχιερέως τοῦ λεγομένου Καϊάφα͵ 26.4 καὶ συνεβουλεύσαντο ἵνα τὸν Ἰησοῦν δόλῳ κρατήσωσιν καὶ ἀποκτείνωσιν·” (Ματθ. κστ’ 3-4).


Του Θεολόγου κ. Ιωάννη Ρεντζίδη

===================


Ο κάθε λαός φωνάζει όταν βλέπει ότι κάποιοι τού απομυζούν το αίμα και τον οδηγούν στο μαρασμό.

Δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς, ενώ εργάζεται σκληρά, οπισθοδρομεί με άνωθεν και έξωθεν επεμβάσεις.


Καταλαβαίνει ότι αυτό οφείλεται σε καταχθόνιες συνωμοσίες.


Οι ίδιοι όμως οι συνωμότες φωνάζουν ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες, όπως οι κλέφτες δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν κλεψιές και δεν χρειάζεται να ασφαλίζετε τα αγαθά σας.


Όσοι μιλάνε για συνωμοσίες, λένε οι αρχισυνωμότες, είναι φαντασιόπληκτοι, και…φανατικοί, και…ψυχοπαθείς, και…φασίστες.



Α΄. Υπάρχουν εχθροί, άρα υπάρχουν και συνωμότες.


Το πράγμα είναι πολύ απλό: Υπάρχουν εχθροί; Ασφαλώς ναι! Μήπως αυτοί, ότι κάνουν το κάνουν φανερά; Ασφαλώς όχι! Σχεδιάζουν μυστικά, οργανώνουν καταχθόνια, στρατολογούν ανθρώπους ασυνειδήτους, επιστρατεύουν πολιτικοοικονομικό στρατό για τους σκοπούς των.


Δυστυχώς, υπάρχουν μυστικές οργανώσεις, πού στην πραγματικότητα είναι όλες παράνομες, γιατί έχουν σχέδια αντίθετα προς τα νόμιμα και τα συνταγματικά πλαίσια ελευθερίας και νομιμότητας των Κρατών.


Υπάρχουν και φανερές εταιρείες με μεγάλες οικονομικές επιφάνειες, πού κινούν σχέδια και σκοπούς ανόμους και παρανόμους.!


Όταν ο λαός, και μερικοί ηγέτες του, πάνε να ξυπνήσουν και να αντιδράσουν, οι ένοχοι προσπαθούν να τον κοιμίσουν με ναρκωτικά και φορμόλη.


-Δεν υπάρχουν συνωμοσίες, δεν υπάρχουν προδότες φωνάζουν οι ίδιοι οι ενσυνείδητοι προδότες.


Και όμως υπάρχουν φρικτοί συνωμότες. Είναι χαρακτηριστικά και πάντοτε επίκαιρα τα λόγια του σοφού πολιτικού:

“Είμεθα αντιμέτωποι με ένα άσπλαχνο μυστικό σύστημα πού συνωμοτεί με κρυφές δραστηριότητες. Διείσδυσης αντί εισβολής και υπονόμευσης αντί εκλογών” (Τζων Κέννεντι 1963, λίγο πριν από τη δολοφονία του).



Β΄. Ποιό μυστικό κρύβεται, που όποιος το μάθει πρέπει να πεθάνει;;;

Και αυτά βέβαια δεν γινόταν μόνο κατά την εποχή του Τζων Κένεντι. Συνεχίζονται και σήμερα με ποικίλους τρόπους.


Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδος μετά την συμμετοχή του στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία κατά 2010. Στον τύπο πέρασε μία φοβερή δήλωση του εν λόγω ανθρώπου πού έχει την ευθύνη της οικονομικής ανορθώσεως της Ελλάδος:


«Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Ελληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης.

Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα. Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια, ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.


Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς;

-“Θα μπορούσα να σου πολλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.


Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας» (ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, Κυριακή 13 Ιουνίου 2010) (http://www.roufianos.com/showthread.php/24169-).



Γ΄. Αν μάθουμε το μυστικό πρέπει να κάνουμε επανάσταση!

Δηλαδή, το μυστικό είναι τόσο φοβερό και θανάσιμο, ώστε όποιος το μάθει πρέπει να πεθάνει, για να μη το αποκαλύψει.

Είναι θανάσιμο μυστικό για τους πολλούς. Άρα δεν πρέπει ξεφύγει και να προκαλέσει έξαψη ή επανάσταση στο λαό. Κατά συνέπειαν όποιος το μάθει πρέπει να πεθάνει, κατά τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.!


Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να κατέχει υπουργική θέση στην Ελλάδα;


Είναι προφανές ότι τους ξεφεύγουν μερικές αλήθειες χωρίς να το καταλάβουν. Τους ξεφεύγουν οι σχεδιαζόμενοι σκοποί και στόχοι εναντίον της Ρωμιοσύνης.

Προφανώς προσπαθούν καταχθονίως, με πολλούς τρόπους να μετατρέψουν πρώτα την Πατρίδα μας από θρύλο, σε περίγελο!!! Και κατόπιν να την εξαφανίσουν δεόντως μέσα σε μία χοάνη λαών και πολιτισμών!!!


No comments:

Post a Comment