Wednesday, December 29, 2010

ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ













ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

========


Ό Ορθόδοξος κόσμος της Ελλάδος και της Κύπρου πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό το κύμα της μεταναστεύσεως και λαθρομεταναστεύσεως είναι εν πολλοίς κατευθυνόμενο.


Πρώτον μεν από το αντίχριστο Ισλάμ, πού στοχεύει στον εξισλαμισμό της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης βέβαια της Ελλάδος και της Κύπρου. Σήμερα στην Ευρώπη υπάρχουν 52 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, υπολογίζεται δε ότι στα επόμενα 20 χρόνια ό αριθμός θα φθάσει τα 104 εκατομμύρια! Άλλωστε ό ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι δήλωσε: «Υπάρχουν σημάδια ότι ό Αλλάχ θα χαρίσει τη νίκη στο Ισλάμ μέσα στην Ευρώπη. Χωρίς το σπαθί, χωρίς όπλα, χωρίς κατακτητικούς πολέμους. Δεν χρειάζονται κομάντος αυτοκτονίας.


Τα πάνω από 50 εκατομμύρια μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα τη μετατρέψουν σε μία μουσουλμανική ήπειρο». Εξάλλου ό πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Τουργκούτ Όζάλ είχε πει: «θα εξισλαμίσουμε την Ευρώπη. Δεν λησμονούμε ότι ή προέλαση των Τούρκων σταμάτησε μπροστά στη Βιέννη»!


Το ρεύμα όμως των μεταναστών και λαθρομεταναστών υποθάλπεται εν πολλοίς και από τον Παπισμό. Ήδη οι Παπικοί, χάρις στους μετανάστες, επιχαίρουν διότι τα τελευταία 10 χρόνια έχουν πληθυνθεί στην Ελλάδα κατά 700%, από 50.000 σε 350.000! Εις δε την Κύπρο, όπου οι ντόπιοι Παπικοί είναι ελάχιστοι, με τούς μετανάστες έχουν πληθύνει. Οι παπικοί Φιλιππινέζοι είναι πολυάριθμοι - ακολουθούν οι Ινδοί, οι Σενεγαλέζοι κ.ά.


Ό παπικός «ιερέας» στην Κύπρο Ουμπέρτο Μπαράτο (γενικός Βικάριος Κύπρου του Πατριαρχείου των Λατίνων και επιτετραμμένος του Βατικανού στην Κύπρο) δήλωσε: «Ελπίζω να συνεχιστεί ή μετανάστευση, όχι μόνο επειδή έχουμε πιστούς στις εκκλησίες (ΣΣ εννοεί τους παπικούς ναούς), αλλά κι επειδή αυτοί οι άνθρωποι επηρεάζουν την κοινωνία της Κύπρου. Μια επιρροή καλή, πού προσφέρει θετικά στοιχεία, πού πρέπει να ενσωματωθούν στην κυπριακή παράδοση» («Καθολική» 31-5-2010).


Αυτά συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Δεδομένης δε και της ολιγοτεκνίας, αλλά και τού εν ψυχρώ συνεχιζόμενου εγκλήματος των εκτρώσεων πού διαπράττεται «νομίμως» (!) στη χώρα μας, το πρόβλημα γίνεται ακόμη σοβαρότερο.


Όσον άφορα δε τη δήθεν «ενσωμάτωση» όλων αυτών, δεν πρέπει καν να γίνεται λόγος. Διότι ούτε το Ισλάμ ούτε ό Παπισμός θέλουν να ενσωματωθούν στην Ορθόδοξη Ελληνική παράδοση και ζωή. Μάλλον την υποσκάπτουν. Απορούμε δε ποιά είναι τα «θετικά στοιχεία» πού έχουν να μάς προσφέρουν όλοι αυτοί, όπως θέλει να μάς πείσει ό παπικός Ούμβέρτος.


Δυστυχώς οι άρχοντες μας «περί άλλα μεριμνούν και τυρβάζονται». Ή δε λεγομένη πνευματική ηγεσία έχει ήδη μεθύσει από τα ολέθρια κηρύγματα της πολυπολιτισμικότητος και παγκοσμιοποιήσεως.



ΠΗΓΗ:


Θρησκευτικά,


«Ο ΣΩΤΗΡ» 01/01/2010


No comments:

Post a Comment