Thursday, December 16, 2010

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============


Το θέμα της ιδιοκτησίας της λίμνης Βιστωνίδας, όπως μου δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να πώ, δεν είναι ούτε πνευματικό ούτε πολιτικό, παρόλον ότι πήρε πνευματικές (για να ακριβολογούμε αντιπνευματικές διαστάσεις και έντονα πολιτικό - ως μη όφειλε - χαρακτήρα).


Η συζήτηση που θα προβληθεί από το σταθμό 4Ε στην οποία θα συμμετέχουν έγκριτοι νομικοί θα βοηθήσει τους τηλεθεατές να αντιληφθούν το θέμα της Βιστωνίδας στις πραγματικές του διαστάσεις.


Συνιστούμε λοιπόν ένθερμα την παρακολούθηση του προγράμματος για δύο λογους: Ως πηγή σωστής πληροφόρησης για το θέμα και ως κίνηση επανατοποθέτησης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της λίμνης στη σωστή του βάση: Τη νομική βάση η οποία θα αποβεί ο καθοριστικός παράγοντας της υπόθεσης Βατοπαιδίου.


Ακολουθεί η είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πάνω σύντομου σχολίου.

*****


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟ 4Ε

=================


Σήμερα Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 9:30 μ.μ. θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μονής Βατοπαιδίου για την παρουσίαση του τόμου: «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λίμνης Βιστωνίδας», στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής) την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010.

Να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τόμου με τίτλο «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λίμνης Βιστωνίδας».


ΠΗΓΗ:


Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”

No comments:

Post a Comment