Thursday, April 1, 2021

ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΩΝ


ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΩΝ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Σε ένα βίντεο μόλις τριών λεπτών αποκαλύπτεται όλο το μέγεθος της Θεομπαιξίας, του ψεύδους, ακόμη και της συκοφαντίας σε βάρος του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη, από τον αδίστακτο και χωρίς κανένα φραγμό Μητροπολίτη 

Λεμεσού Αθανάσιο.


1.) Πρωταγωνιστές του τρίλεπτου βίντεο οι τρεις βασικές μορφές του Ιωσηφητισμού (ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, ο πλανεμένος, ο φαύλος και ο Θεομπαίκτης). 


2.) Ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος, όσο περνά ο καιρός, μας αποκαλύπτει ότι έγινε εντελώς πωρωμένος ώστε δεν έχει κανένα δισταγμό να προωθεί την αγιότητα ενός τρισάθλιου υποκειμένου και ο οποίος παρουσιάζει τον πλανεμένο Ιωσήφ ως άνθρωπο που είχε Χριστοφάνειες 

παιδιόθεν.!!!, και

3.) Ο Πανιερώτατος Λεμεσού, ο οποίος -για μια ακόμη φορά- ψεύδεται ασύστολα και παρουσιάζει συκοφαντικά τον Άγιο Παίσιο να υποστηρίζει την φυγή του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού και της συνοδείας του από την Κύπρο για να βρουν Καλύβη στο Άγιον Όρος.


Θα μου πείτε και τι το παράξενο αν ο Πανιερώτατος Λεμεσού συκοφαντεί τον Άγιο Παίσιο μετά την κοίμηση του Αγίου, αφού είχε την απίστευτη κακοήθεια να τον συκοφαντήσει ενόσω ζούσε;


Καλά σε αυτό -οφείλω να ομολογήσω- ότι έχετε δίκαιο.


Πώς στοιχειοθετείται ότι ο Πανιερώτατος Λεμεσού συκοφάντησε ασύστολα τον 

Άγιο Παίσιο;

Ο Άγιος Παΐσιος πληροφορήθηκε, από τον μοναχό Νεόφυτο Γρηγοριάτη, ότι κυκλοφορούσε ευρέως στην Κύπρο η φήμη ότι δήθεν ο Άγιος Παΐσιος είχε πει στον τότε ιεροδιάκονο -και νυν Μητροπολίτη Λεμεσού- Αθανάσιο, που επισκέφθηκε το Άγιον Όρος, για να βρει κελλί για την συνοδεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, να φύγουν από την Κύπρο, επειδή δήθεν ο Άγιος είχε πληροφορία ότι η Κύπρος 

θα καταστραφεί 

σύντομα.

Ο Άγιος πληροφορηθείς την συκοφαντία στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, επειδή αγαπούσε το νησί μας και δεν ήθελε να τρομοκρατείται ο κόσμος από μια ψευδοπροφητεία, η οποία μάλιστα αποδόθηκε συκοφαντικά στον ίδιο από τον αδίστακτο και χωρίς φραγμούς Μητροπολίτη Λεμεσού, ο οποίος φυσικά ενεργούσε σύμφωνα με τις οδηγίες του φαύλου, Θεομπαίκτη και πλανεμένου Ιωσήφ του 

Βατοπαιδινού. 

Γι’ αυτό, έδωσε εντολή, στον π. Νεόφυτο Γρηγοριάτη να μου στείλει επιστολή με την οποία να διαψεύδει την συκοφαντία του νυν Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανασίου σε βάρος του Αγίου Παΐσιου.


Ταυτόχρονα ο Άγιος μου έστειλε ιδιόχειρη επιστολή με την εντολή να διαβάζω και τις δύο επιστολές (του Αγίου και του π. Νεόφυτου) σε ομάδες πιστών, οι οποίοι πίστεψαν τον συκοφάντη Λεμεσού Αθανάσιο και σκανδαλίστηκαν. 


Το οποίο φυσικά και έκανα. 

Προφρόνως!

Θα μπορούσα να πω περισσότερα για το κυριολεκτικά αυτό βρώμικο βιβλίο που εξέδωσε ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ για τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό και να καταδείξω το μέγεθος της θεομπαιξίας του Πανιερώτατου Λεμεσού και του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ. 


Θα μπορούσα, επίσης, να αναλύσω σε έκταση την αθλιότητα του τρίλεπτου βίντεο της Θεομπαιξίας.


Τα αφήνω, όμως, ίσως, για μια άλλη φορά.


Δεν μπορώ, όμως, να παραλείψω να αναφερθώ στην αυθάδεια του βίντεο που χαρακτηρίζει τον πλανεμένο μοναχό Ιωσήφ ως σύγχρονη Πατερική Μορφή της Εκκλησίας.!!!


Και αυτά πότε;

Όταν υπάρχουν βιντεοκασέτες του πλανεμένου Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, οι οποίες -μεταξύ άλλων κακοδοξιών- υποστηρίζουν ότι


1.) Η έκτρωση μέχρι τον τρίτο μήνα της κυήσεως είναι επιτρεπτή.


2.) Ο ανθρώπινος νους είναι ανώτερος από την χάρη του Θεού,


3.) Υιοθετεί την κακοδοξία του Άνσελμου Κανταρβουργίας ότι η Σταυρική Θυσία του Κυρίου ήταν αναγκαία  για την ικανοποίηση της Θείας Δικαιοσύνης. 


Δηλαδή μιλάμε για ένα πολύ πλανεμένο μοναχό!


Και όμως! 


Οι αδίστακτοι γόνοι του Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος και Εφραίμ ο Βατοπαιδινός έχουν την θεομπαιξία και την αυθάδεια να τον παρουσιάζουν ως Πατέρα και Διδάσκαλο της Εκκλησίας.!!!

No comments:

Post a Comment