Wednesday, January 15, 2020

ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ (Ε.Π.Η.)


ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ (Ε.Π.Η.)
=====

ΑΡΝΟΥΜΑΙ τον διαμελισμό της Πατρίδας μου λόγω εποικισμού και εισβολής οποιουδήποτε κατακτητή, οποιασδήποτε χώρας, οποιουδήποτε χρώματος, πολιτεύματος και θρησκείας.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ την αποδόμηση της Ελληνικής Κοινωνίας μέσω της αποδόμησης της Παιδείας, της Γλώσσας, της Πίστης, και ιδιαίτερα του μαθήματος των Θρησκευτικών, και της Οικογένειας από ντόπιους και ξένους αναθεωρητές, σε πανεπιστήμια και σχολεία.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ την κατάλυση των Ιεραρχικών θεσμών της Ορθόδοξης Εκκλησίας από οικουμενιστές, παπικούς και πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ την οικονομική εξόντωση των συμπατριωτών μου και τη ‘’φυγή’’ τόσων νέων και μάλιστα επιστημόνων στο εξωτερικό, που έφεραν με τα μνημόνια, ξένοι και ντόπιοι, υπάλληλοι των Βρυξελλών, των Τραπεζών, των Στοών και των Λεσχών της Ευρώπης.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ την καταπάτηση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος από μαθητευόμενους κοινοβουλευτικούς μάγους, με γραβάτες ή χωρίς, με νυχτερινές ντροπολογίες και διατάγματα.

ΑΝΤΙ∆ΡΩ στην ατολμία της ∆ικαιοσύνης απέναντι στο ανυπόληπτο πολιτικό σύστημα.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ στο πραξικόπημα του 2015 όπου σύσσωμο το πολιτικό σύστημα ακύρωσε το ∆ημοψήφισμα και το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ στην προδοτική παράδοση της ονομασίας και της Ιστορίας της Μακεδονίας που υπέγραψαν και εφαρμόζουν οι σφετεριστές εξουσίας της Βουλής χωρίς λαϊκή συναίνεση.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ στη μετατροπή του στρατεύματος από δύναμη εθνικής ασφάλειας, αποτροπής και ειρήνης, σε υπηρεσία σίτισης, στέγασης και καθαριότητας.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ στη μετατροπή του Κράτους σε αποικία μέσω παράδοσης των αρμοδιοτήτων του σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ στις προδοτικές πολιτικές κατευνασμού που ανοίγουν την όρεξη σε αναθεωρητές και γείτονες αρπακτικά.

ΛΕΩ…«ΟΧΙ», σε όλους αυτούς που καίνε τη Γαλανόλευκη, πολεμούν τη ΜΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ Α∆ΙΑΙΡΕΤΗ ΠΑΤΡΙ∆Α ΜΑΣ προσπαθώντας να εξαφανίσουν κομμάτια της Ιστορίας της, όπως το Βυζάντιο-Ρωμανία, να αποδομήσουν την Παλιγγενεσία και να αφαιρέσουν τον ΣΤΑΥΡΟ από τη Σημαία μας με λογικές παγανισμού ή δικαιωματισμού.

Ζητώ: Ι∆ΡΥΣΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ∆ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟ∆ΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ∆ΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΕ∆ΩΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙ∆Α ΚΑΙ ∆ΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Για την επικοινωνία: epimathias@outlook.com.gr Το κείμενο υπογράφουν:

Τα μέλη της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας(Ε.Π.Η.)

Βουρδούνης Γιάννης, Τεχνικός ασφαλείας, Βέροια Γαλάνης Χρήστος, Αγρότης, Κοπανός Νάουσας Γαλανίδου Ελένη, Στρατιωτικός ε.α., Βέροια 
Γούτας Ιωάννης, Στρατιωτικός ε.α., Βέροια Ιωσηφίδου Μαρία, Ελ. Επαγγελματίας, Μαρίνα Νάουσας 
Καισαρίδου Παναγιώτα, Οικιακά, Βέροια Καμπουρίδης Ευστάθιος, Σ/χος έμπορος, Χαρίεσσα Νάουσας
Κιορπές ∆ημήτρης, Στρατιωτικός ε.α., Βέροια Κυριαζόπουλος Κωνσταντίνος, Αγρότης, Βέροια Λεονταρίδης Τάσος, Άνεργος, Βέροια 
Λιάκος Παναγιώτης, Φαρμακοποιός, Βέροια Μανωλοπούλου Έλσα, Νηπιαγωγός, Βέροια 
Νιώπα Αναστασία, Γυμνάστρια, Βέροια Παπαδόπουλος Θεόφιλος, ∆άσκαλος, Άγ. Γεώργιος Βέροιας 
Παρασχόπουλος Απόστολος, Ηλεκτρονικός, Τρίκαλα Ημαθίας 
Σάρρα ∆έσποινα, Γυμνάστρια, Βέροια 
Σιδηρόπουλος ∆ημήτρης, Σ/χος έμπορος, Χαρίεσσα Νάουσας 
Τραμπούρας Βασίλειος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Βέροια 
Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Ιδ. Υπάλληλος, Βέροια Τσαβδαρίδης Γιώργος, Μαθηματικός, Βέροια Χριστοφορίδου Αναστασία, Σ/χος Νοσηλεύτρια, Βέροια 
Χωματάς Ευθύμιος, Θεολόγος, Βέροια 
Φερλαχίδης Αθανάσιος, Αγρότης, Χαρίεσσα Νάουσας

Το συνυπογράφουν:
Ένωση Πολιτών Έδεσσας 
Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης ‘Μνήμες’


Όσοι φίλοι θέλουν ας συνυπογράψουν, στέλνοντάς μας e-mail στο e-mail της Ε.Π.Η. epimathias@outlook.com.gr , με τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, πόλη-χωριό, τηλέφωνο, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή.

No comments:

Post a Comment