Sunday, January 13, 2019

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ




Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η μαγνητοσκοπημένη ταινία της ανάρτησης σχετίζεται κυρίως με όσες οικουμενιστικές ασχημίες έγιναν σε προηγούμενα χρόνια όταν ζούσε ο Πάπας Ιωάννης - Παύλος Βοιτύλας και στην συνέχεια ο Πάπας Βενέδικτος. 

Η μαγνητοσκοπημένη ταινία αναδεικνύει εύγλωττα το Παποκεντρικό πρόσωπο, όχι μόνον του διαχριστιανικού, αλλά και του διαθρησκειακού Οικουμενισμού.

Αυτά που συμφωνήθηκαν κατ’ ιδίαν στην συνάντηση του Πάπα Παύλου Στ΄ και του Αθηναγόρα στα Ιεροσόλυμα πριν 60 περίπου χρόνια υλοποιούνται σταδιακά όπως ξεκάθαρα απεκάλυψε ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Αθηναγόρας.

Οι Οικουμενιστές εργάζονται βάσει πολύ προσεκτικά μελετημένου σχεδίου.

Όλα τα βήματα του Οικουμενισμού που ακολούθησαν έκτοτε, μεθοδεύτηκαν από τότε και τα θεμέλια που έθεσε ο Αθηναγόρας σημάδεψαν και καθόρισαν την μετέπειτα πορεία του Οικουμενισμού μέχρι τις μέρες μας.

Αυτό συγκεκριμένα που μεθοδεύτηκε ήταν με την μέθοδο του λεγόμενου "λαικού Οικουμενισμού" η εμπέδωση στο πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας ότι οι Παπικοί πρωτίστως και οι Προτεστάντες δευτερευόντως είναι αδελφές με την Ορθοδοξία Εκκλησίες.

Σ’ αυτό ακριβώς αποσκοπούν οι συμπροσευχές και οι κοινές ποιμαντικές παραστάσεις Ορθοδόξων με τους Παπικούς, αλλά και με τους Προτεστάντες με την ισότιμη συμμετοχή των Ορθοδόξων Εκκλησιών στο ΠΣΕ.

Ο κόσμος πια δέχεται σαν κάτι φυσικό την ανταλλαγή αντιπροσωπειών στην Θρονκή εορτή του Βατικανού και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την παρουσία αιρετικών σε Ορθόδοξες Θείες Λειτουργίες και Ακολουθίες και ορθοδόξων σε Θείες Λειτουργίες με τους Παπικούς.

Το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι το γεγονός ότι οι οικουμενιστικές αυτές κακοδοξίες και τακτικές θεσμοθετήθηκαν ως νόμιμες από την κακόδοξη Σύνοδο του Κολυμπαρίου.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι, όπως μας απεκάλυψε ανερυθρίαστα ο Σεβ. Προύσσης Ελπιδοφόρος, στο Συνέδριο για την Σύνοδο της Κρήτης, που διοργάνωσε η Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, οι Οικουμενιστές ετοιμάζουν την σύγκληση νέας Πανορθόδοξης Συνόδου για να εξοστρακίσουν τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας που απαγορεύουν τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς, αλλά και για να καθιερώσουν συνοδικά την κακοδοξία των αδελφών Εκκλησιών.

No comments:

Post a Comment