Sunday, January 31, 2016

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Γράφει ιστοσελίδα της Κύπρου που αγωνίζεται τον καλό αγώνα πίστεως:

“Αγαπητοί φίλοι της ιστοσελίδας ΑΓΝΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΖΩΗ,


Το άρθρο περιγράφει τις πρόσφατες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πώληση διαμελισμένων εκτρωμένων εμβρύων. Τα εκτρωμένα έμβρυα πωλούνται από κλινικές που ανήκουν ή συνδέονται με τον αμερικανικό Οικογενειακό Προγραμματισμό. 

Η οργάνωση «Οικογενειακός Προγραμματισμός» δρα επίσης στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Εκτός των άλλων προσπαθεί να προωθήσει την ιδεολογία της στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας. Οφείλουμε να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε και άλλους για τους μεγάλους κινδύνους που ελλοχεύουν από την υιοθέτηση των ακραίων ιδεολογικών θέσεων της οργανώσεως αυτής.

Μπορείτε να δείτε όλες μας τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο www.agogi.org/agnotita/

Ενθαρρύνουμε την προώθηση αυτού του μηνύματος σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας καθώς επίσης τη δωρεάν εγγραφή νέων συνδρομητών-παραληπτών των αναρτήσεων της ιστοσελίδας μας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας ενημερώσουν αποστέλλοντάς μας μήνυμα στη διεύθυνση info@agogi.org
Όμιλος Επιστημόνων "Ευθύνη"’

Συγχαίρουμε θερμά τους διαχειριστές της ιστοσελίδας για τις ορθές θέσεις που προβάλλουν και για την ορθόδοξη κατήχηση που κάνουν στους αναγνώστες τους. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να μαθαίνουμε ότι και νέα παραδοσιακά ιστολόγια προστίθενται σε όσα την τελευταία δεκαετία αγωνίζονται τον καλό αγώνα της πίστεως και κατηχούν ορθόδοξα το λαό του Θεού.



Η μαρτυρία της ιστοσελίδας αφορά κυρίως οικογενειακά θέματα, την αγνότητα και τις εκτρώσεις. Φανερή, λοιπόν, η σπουδαιότητά της σε τομείς τόσο ουσιαστικούς της ζωής των πιστών.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι την ώρα που κάποιοι όπως τους κ. Γιανναρά, π. Βασίλειο Θερμό και π. Φιλόθεο Φάρο γκρεμίζουν συνειδήσεις κάποιοι άλλοι πατέρες και αδελφοί σκύβουν όπως τον Καλό Σαμαρείτη και καθαρίζουν με ορθόδοξο κρασί και ανακουφίζουν με ευαγγελικό λάδι τις πληγές του σύγχρονου ανθρώπου.

Ταπεινά ευχόμαστε φώτιση από το Θεό και καλή συνέχεια του έργου τους στους διαχειριστές της ιστοσελίδας.

No comments:

Post a Comment