Sunday, February 22, 2015

ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Μετά το τελευταίο Γιούρογκρουπ και τις περί νίκης θριαμβολογίες του «αντιμνημονιακού» πρωθυπουργού Α. Τσίπρα έπεσαν οι μάσκες. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Τα βέλη πλέον είναι και εξ οικείων. 

Ο σκληρός πυρήνας του «αριστεριστικού αχταρμά» (κατά τον προσφυή χαρακτηρισμό του Χρ. Γιανναρά) δηλαδή η «Κομμουνιστική Τάση» έχει ξεκάθαρα διαφορετική στάση απέναντι σ’ όλες αυτές τις παραπλανητικές πληροφορίες. Τα ίδια διαπιστώνουν και κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως και ο Αλ. Μητρόπουλος και ο  Γ. Κατρούγκαλος. 

Ο παλαίμαχος μαχητής της αριστεράς Μανώλης Γλέζος, με πολλή πικρία, λέει καθαρά πως αυτό που “πέτυχε” η Κυβέρνηση είναι η μετονομασία του Μνημόνιου σε Θεσμό και της Τρόικας σε Συμφωνία. 

Ειδικότερα η «Κομμουνιστική Τάση» σχολιάζει ότι η «αποφυγή μονομερών ενεργειών» σημαίνει  ότι: η Κυβέρνηση δεν θα καταργήσει κανένα από τα βασικά μέτρα του Μνημονίου. Επίσης η συμφωνία περιλαμβάνει την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων από τους πιστωτές-κηδεμόνες. Προνοεί επίσης η πρόσφατη συμφωνία την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων χωρίς καμιά πρόβλεψη για χαλάρωση των υφισταμένων ποσοστιαίων στόχων. 

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η Κυβέρνηση δεν δικαιούται να υποστηρίζει στο ελάχιστο ότι τα Μνημόνια τελείωσαν και η Τρόικα φεύγει από τη Χώρα. Άρα αυτό συνεπάγεται ότι η Κυβέρνηση προέβη σε ματαίωση των προγραμματικών της δηλώσεων. Για τους λόγους αυτούς οι της «Κομμουνιστικής Τάσης» ζητούν εδώ και τώρα αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας. 

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε στα πιο πάνω ούτε λέξη. Είναι ηλίου φαεινότερον πως οι παλληκαρισμοί των Τσίπρα-Καμμένου όπως και του τζάμπα μάγκα Βαρουφάκη έπεσαν στο κενό κι έχουμε πάλι μια από τα ίδια. 

Δεν γνωρίζω αν ο Σεβ. Καλαβρύτων εξακολουθεί να πανηγυρίζει για το μεγάλο ΟΧΙ του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό που ξέρω και μπορώ να πω  με βεβαιότητα είναι ότι όλοι εκείνοι οι χριστιανοί που έσπευσαν να ψηφίσουν τους εκκλησιομάχους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τους συνοδοιπόρους του, δηλαδή τον Π. Καμένο και την παρέα του και να τους ανεβάζουν στην εξουσία δεν έκαναν απλώς μια τρύπα στο νερό.... 

Κρίμα! Τόσο μελάνι χύθηκε για τον «αντιμνημονιακό» αγώνα και τόσοι άνθρωποι μετατράπηκαν σε αφελή γιουσουφάκια, «χρήσιμους ηλίθιους» (κατά τη ρήση του Βλ. Λένιν) και συνοδοιπόρους του Κομμουνισμού, που, ενώ παγκοσμίως έχει λάβει αυτό που του αξίζει και έχει μπεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, λόγω  των ειδεχθών εγκλημάτων του εναντίον τόσων εκλεκτών λαών, στην Ελλάδα έγινε πιστευτό ότι θα μας βγάλει από την κρίση! «Ου συνάγουσιν από ακανθών σταφυλάς και από τρυβολών σύκα».

No comments:

Post a Comment