Monday, December 3, 2012

ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ




ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάζουμε στο iNews για την ακόλουθη εκπληκτική επιτυχία των διαθρησκειακών διαλόγων στη Νιγηρία:

“Δέκα άμαχοι χριστιανοί έχασαν τη ζωή τους στη Νιγηρία κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχθηκαν από φερόμενους ισλαμιστές μαχητές στη χριστιανική συνοικία της πόλης Σιμπόκ στη βόρεια Νιγηρία, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

 «Οι επιτιθέμενοι έφθασαν γύρω στις 9 το βράδυ φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος», πήγαν αμέσως στα σπίτια που είχαν εντοπίσει σε μια κυρίως χριστιανική περιοχή της πόλης για να σφαγιάσουν 10 ανθρώπους σαν πρόβατα», είπε ένας τοπικός αξιωματούχος.

«Ποιοι άλλοι εκτός από τα μέλη της ισλαμικής ομάδας Μπόκο Χαράμ μπορούν να μπαίνουν στα σπίτια και τα κόβουν τους λαιμούς δέκα ανθρώπων», δήλωσε ένας άλλος τοπικός αξιωματούχος, «κρατούσαν όπλα, αλλά αποφάσισαν να σφάξουν τα θύματά τους», τόνισε

 «Οι άνθρωποι αυτοί ήταν πολλοί και μπήκαν τα σπίτια που είχαν επιλέξει με ακρίβεια και έσφαξαν 10 άτομα φωνάζοντας ο Θεός είναι μεγάλος», ανέφερε από την πλευρά του, ο Εζεκιέλ Νταμίνα, ένας κάτοικος της συνοικίας Μιάν στα περίχωρα της Σιμπόκ.

«Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά στα σπίτια της γειτονιάς. Λεηλάτησαν ολόκληρη την περιοχή», πρόσθεσε.”

Θα βάλουν ποτέ μυαλό οι Οικουμενιστές;

Θα αντιληφθούν ότι το Ισλάμ δεν τιθασσεύεται με συνέδρια σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς;

Αντιλαμβάνονται ότι οι Ισλαμιστές σφάζουν σαν τα αρνιά τους χριστιανούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου;

Συνειδητοποιούν ότι είναι κυριολεκτικά γελοίοι όταν ισχυρίζονται ότι με τις φιέστες και τις συμπροσευχές με τους μουσουλμάνους μπορεί να προκύψει κάποιο καλό;

Ο Ισλαμισμός χρησιμοποιεί τον Διαθρησκειακό Διάλογο για καθαρά προπαγανδιστικούς σκοπούς. Την ώρα που οι Ισλαμιστές σκοτώνουν, βιάζουν, εξαναγκάζουν σε εξορία εκατομμύρια χριστιανούς σ’ ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζονται έτοιμοι για διάλογο για την ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών. 

No comments:

Post a Comment