Saturday, December 15, 2012

ΝΕΟ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ




ΝΕΟ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάζουμε στην εφημερίδα “Σημερινή”:

“Εντονα επικριτικοί κατά της Κυβέρνησης και ειδικότερα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59. Με ανακοίνωσή τους υποδεικνύουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπόρεσε να αρθεί στο ύψος του Προέδρου και να ξεφύγει από τον κομματικό κλοιό.

«Με την απόφασή του να "αποκαταστήσει" κάποιους που με τις πράξεις τους πρόδωσαν τον Απελευθερωτικό Αγώνα του λαού μας εναντίον των Άγγλων αποικιοκρατών το 1955-59, διέπραξε μέγα, πολιτικό, ιστορικό και εθνικό έγκλημα. Επιστέγασε με την πράξη του τα λάθη και τα εγκλήματα της πενταετούς του θητείας. Πρέπει να γνωρίζει ότι την Ιστορία δεν θα τη γράψει το ΑΚΕΛ ούτε οι συνοδοιπόροι τους, την έγραψαν με το αίμα τους οι ήρωες της ελευθερίας κάτω από το λάβαρο της ΕΟΚΑ με αρχηγό τον Διγενή», προσθέτουν οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών και καταλήγουν: «Η ΕΟΚΑ δεν εκτέλεσε κανέναν για τα πολιτικά του φρονήματα. Η ΕΟΚΑ εκτελούσε προδότες συνεργάτες των Άγγλων».

Ας μας επιτραπούν δύο διαφωνίες με τον "Σύνδεσμο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ". 

Πρώτη διαφωνία:

Δεν υπάρχει κανένας κομματικός κλοιός γύρω από τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Ο κ. Χριστόφιας είναι "σαρξ εκ της σαρκός”  και “οστούν εκ των οστέων” του εθνομειοδοτικού ΑΚΕΛ και έτσι δεν χρειάζεται να τον βάλουν σε κομματικό κλοιό οι Ακελικοί για να "δικαιώσει" τους προδότες του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα. 

Τον πιο ειλικρινή εαυτό του εκφράζει ο κ. Χριστόφιας με την επαίσχυντη ενέργεια να “αποκαταστήσει” προδότες.

Δεύτερη διαφωνία με την Ανακοίνωση του "Συνδέσμου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ": “Επιστέγασε με την πράξη του τα λάθη και τα εγκλήματα της πενταετούς του θητείας.” 

Ετσι νομίζουν οι "Σύνδεσμοι Αγωνιστών της ΕΟΚΑ;" 

Περιμένετε και θα δείτε ότι θα κάνει πολύ χειρότερα τώρα που ξεψυχά το λαβωμένο φίδι. 

Τώρα οι Ακελικοί δεν υπολογίζουν κανένα πολιτικό κόστος - καλά τον κ. Μαλά τον έχουν εκεί για πλάκα για να μαζέψει τις καρπαζιές - και έτσι θα μας δείξουν όλο τον “καλό” τους εαυτό.

Μας δουλεύουν κανονικότατα ο κ. Χριστόφιας και οι Νεοκύπριοι Ακελικοί του. 

Νομίζουν άραγε ότι υπάρχει κανείς που αγνοεί ότι το ΑΚΕΛ το δημιούργησαν οι αποικιοκράτες Αγγλοι για να αποπροσανατολίσουν τον εθνικό αγώνα της Κύπρου για Ένωση με την Ελλάδα;

Νομίζουν ότι λησμονήσαμε ότι υπέσκαψαν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της πατρίδας μας;

Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τους κουκουλοφόρους που πρόδιδαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ στους Εγγλέζους οι οποίοι με τη σειρά τους τους οδηγούσαν στα κρατητήρια και τους υπέβαλλαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια ή και τους κρέμαζαν;

Αν ήταν αλήθεια ότι η ΕΟΚΑ εκτελούσε ανθρώπους για τα αριστερά τους φρονήματά και όχι σεσημασμένους προδότες τότε θα ξεκλήριζε το ένα πέμπτο και βάλε του πληθυσμού της Κύπρου.

Επειδή υπέγραψε το Μνημόνιο και τα θαλάσσωσε σε όλους τους τομείς ο κ. Χριστόφιας προσπαθεί να αποπροσανατολίσει - με τέτοιες αήθειες - την προσοχή του κόσμου από τα δεινά που προκάλεσε η ολέθρια πολιτική του. 

Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο κ. Χριστόφια μας.

No comments:

Post a Comment