Thursday, December 20, 2012

"ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"!!!






ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

======================

Αύριο Παρασκευή, κατά τη δοξασία ορισμένων κυριολεκτικά βλαμμένων, είναι η τελευταία μέρα του κόσμου σύμφωνα με κάποιες προφητείες και ημερολόγια των Μάγια.

Θα μου πείτε: Καλά! Τι σ' έπιασε και ασχολείσαι με τέτοιες ανοησίες; 

Διότι, αγαπητοί πατέρες και αδελφοί, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη - και στην πατρίδα μας ασφαλώς -, οι οποίοι δίνουν πίστη σε τόσο εξόφθαλμες ανοησίες και επηρεάζεται η ζωή τους επικίνδυνα. 

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένοι μάλιστα, λόγω της υποτιθέμενης επικείμενης καταστροφής, προγραμματίζουν ομαδικές αυτοκτονίες, συμμετέχουν σε τελετές καθαρμού και παρόμοιες απίστευτης ακρισίας ενέργειες.


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μακελλάρης του Νιούταουν στο Κονέκτικατ, αλλά και η μητέρα του, ανήκαν σε μια ομάδα ανθρώπων που πίστευαν στο επικείμενο τέλος του κόσμου εξ ου και επιδίδονταν στη συλλογή όπλων και ασκούνταν συστηματικά στη σκοποβολή!



Η ηδονική και έμμονη ενασχόληση με την καταστροφή του κόσμου είναι υπερβολικά έντονη σε ορισμένους. 


Φοβούμαι ότι - σε πολλές περιπτώσεις - πρόκειται για παρανοικά άτομα που δίνουν διέξοδο στην αρρώστια τους με την ενασχόληση με τέτοιες καταστροφολογικές “προφητείες”.

Βέβαια δεν μπορούμε να αποδώσουμε μόνον σε παρανοικές προσωπικότητες ένα τόσο μεγάλο κύμα φοβίας που κατέκλυσε τον πλανήτη.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται συστηματικά και όσοι από το Χόλιγουντ θέλουν να αποκομίσουν δισεκατομμύρια κέρδος με όσες ταινίες μαγείας, καταστροφολογίας και εσχατολογίας παράγουν τα τελευταία χρόνια, που έγιναν πολύ δημοφιλείς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και ως εκ τούτου απέφεραν στα θησαυροφυλάκια των παραγωγών τους αμύθητα κέρδη.

Η τάση αυτή είναι διαχρονική, όπως μας δείχνει η αφελής πίστη στις προφητείες του Νοστράδαμου, οι οποίες φυσικά ουδέποτε επαληθεύθηκαν.

Το ίδιο αποδεικνύει η συνεχής διάψευση της ημερομηνίας που καθόριζαν οι Χιλιαστές για τη Β΄Παρουσία του Χριστού, η οποία φυσικά ουδέποτε συνέβη.

Στις μέρες μας στον ορθόδοξο χώρο ζούμε έντονα την αφελή πίστη στις θεομπαιξίες διαφόρων Παλαιοημερολογιτών Γερόντων, αλλά και του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού και άλλων, περί πολέμων και μαχών και καταστροφών, που θα επιφέρουν δραματικές αλλαγές στα σύνορα των κρατών! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο  μακαριστός - ο "μακάριος" κατά ορισμένους Θεομπαίκτες - Ιωσήφ Βατοπαιδινός "προφήτευσε" ότι κατά τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο θα σκοτωθούν 700 εκατομμύρια άνδρες!!! 

Ακου αθλιότητες!!!

Είναι βέβαιος ότι είναι 700 και όχι 699 τα εκατομμύρια αυτοί που θα σκοτωθούν; Και τι γίνεται με τα γυναικόπαιδα; 

Ετεροι “αντιχριστολόγοι” μαζεύουν τρόφιμα στις αποθήκες τους για να μπορούν να επιβιώσουν κατά την διακυβέρνηση του κόσμου από τον Αντίχριστο!!!

Καρπός παράνοιας ή και απροκάλυπτης Θεομπαιξίας;

Ο νους και η καρδία μας ας είναι προσηλωμένη στον Κύριο προς τον Οποίο να προσβλέπουμε με ελπίδα. 

Ας είμαστε πάντοτε έτοιμοι να Τον δεχθούμε κάθε λεπτό της ζωής μας με μετάνοια, με συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας μας, με νηστεία, με προσευχή και με την εφαρμογή των εντολών του Ευαγγελίου μακριά από φοβικά σύνδρομα, παρανοικές φοβίες και άλλες ανάξιες για Ορθόδοξους χριστιανούς δοξασίες.

No comments:

Post a Comment