Wednesday, September 19, 2012

O ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


O ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====================


============

Δυστυχώς ορισμένοι μας απογοητεύουν πικρά και καθημερινά με τη μικροψυχία τους. 

Είναι φανερόν ότι δεν έβαλαν μυαλό ακόμη και μετά τα συντριπτικά για το κομματίδιό τους αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Παπακοσαιρισμός που προωθούν δεν μπορεί να ευδοκιμήσει επειδή είναι κατεγνωσμένη αίρεση, παραβιάζει 7 κανόνες οικουμενικών συνόδων και προσβάλλει τη δισχιλιετή παράδοση της Εκκλησίας.

Σε απλά Ελληνικά δεν έχει ευλογία Θεού.

Δυστυχώς ο σεβαστός Γέρων π. Βασίλειος Βολουδάκης περιέρχεται τας οδούς και τα αγυιάς των ιστολογίων για να υποστηρίξει τις κακόδοξες θέσεις του και καθιστά φανερόν ότι δεν εννοεί να μετανοήσει και να αποκηρύξει την πλάνη του, ακόμη και μετά το εξουθενωτικό αποτέλεσμα που πήρε στις τελευταίες εκλογές το λιλλιπούτειο κόμμα του.

Μας θλίβει επίσης βαθύτατα, επειδή προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο. Αυτό έκανε πρόσφατα με άρθρο του για τον αείμνηστο Μητροπολίτη Νικοπόλεως κυρό Μελέτιο. Προσπάθησε να δώσει ψευδώς μια εξωπραγματική και ωραιοποιημένη εικόνα των δήθεν ρόδινων σχέσεων του με τον αείμνηστο Μητροπολίτη, για να αποκομίσει καρπό ωφελείας για το λιλλιπούτειο κόμμα του.

Μας θλίβει ειλικρινά ο σεβαστός Γέρων.


Πάτερ μου! Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έχετε μετατρέψει την ενορία σας σε γιάφκα κόμματος. 

Σας παρακαλούμε αφήστε τους λαικούς να κάνουν ότι κόμμα θέλουν και αποδεσμευτείτε από αυτά τα παποκαισαρικά και κακόδοξα. Και επιτέλους! Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν ανάγνωση και γραφή και θυμούνται τι σας έσυρε ο Σεβ. Νικοπόλεως Μελέτιος αλλά και τι σύρατε εσείς του αείμνηστου Μελετίου για θέματα πίστεως.


Δεν είναι νοητόν να προσπαθείτε - κατά τη λαική εκφραση - “να βγάλετε ακόμη και από την πέτρα ξύγκι” για να προωθήσετε το κόμμα σας.

No comments:

Post a Comment