Wednesday, July 11, 2012

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΒΑΔΡAΧΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ...












ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ...

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Γράφει το ιστολόγιο “Αποτείχιση”, που ελέγχει απόλυτα ο γνωστός παρανοικός και σατανικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης:

“Δυστυχώς αυτήν την τακτική (δηλαδή τη φίμωσης της ενώσεως “Κοσμάς Φλαμιάτος” και της μη προσχώρησης στην αποτείχιση) δεν την εφαρμόζει μόνον ο "Ορθόδοξος Τύπος" και οι εν αυτώ..."αγιοι" πατέρες...του!

Ολοι σχεδόν οι..."αγιοι" πατερες και όλες σχεδόν οι..."αγιες" μητέρες και όλοι σχεδόν οι..."αγιοι" δεσποτάδες, και όλοι σχεδόν οι..."αγιοι" καλόγεροι της Εκκλησίας της Ελλάδος και όλα σχεδόν τα..."αγια" ιστολόγια, την ιδια τακτική εφαρμόζουν.

Την μισοβέζικη και την επαμφοτερίζουσα τακτική, αυτήν που κατέκριναν οι Μεγάλοι Αγιοι Πατέρες της Εκκλησίας, αυτήν που οδηγεί στην αρνησι, στην προδοσία, στον θάνατο και στην Κόλασι.

Και ιδιαίτερα την κατέκρινε ο Σφοδρότατος και Ανελέητος Αντίπαπας Αγιος, ο Ατλαντας της Ορθοδοξίας, ο Αγιος Μάρκος ο Ευγενικός.

Είναι ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΟ, ότι πίσω απο την σιωπή και την κρυπτομένη τακτική της ηττοπάθειας ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, υποκρύπτεται η δειλία και η σκοπιμότητα, η καλοπερασιά και η ατσαλακωσιά τους.

Νάστε βεβαιότατοι, αδελφοί και Πατέρες, ότι εσεις οι Αποτειχισμένοι και μόνον βαδίζετε στα ιχνη των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ και κανένας από αυτούς τους αξιοκατάκριτους.

Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, είναι αξιοι λύπης και οίκτου, διότι έκριναν με το ζύγι το δικό τους το βάρος του Αγίου Ευαγγελίου γιά να παριστάνουν τους...χριστιανούς και όχι με το ζύγι του Χριστού και των Προφητών Του, των Αγίων Του και των Μαρτύρων Του!!!”

Εκ πρώτης όψεως κάποιος σχηματίζει την εντύπωση ότι
1.) Το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από κάποιο που υποστηρίζει την ανάγκη να προχωρήσουμε σε Αποτείχιση.
2.) Οτι ενθαρρύνει τον κ. Σημάτη και την ένωση “Φλαμιάτος” στην αποτειχιστική πορεία τους.
3.) Οτι κατακρίνει τον “Ορθόδοξου Τύπο”, τον κ. Τάτση και όσους άλλους δεν δημοσιεύουν τα κείμενα του “Φλαμιάτου” και του κ. Σημάτη.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτό που λέγει το άρθρο.

Ο π. Μελέτιος Βαδραχάνης - τουτέστιν ο Αρχισυντάκτης του “Ορθοδόξου Τύπου” - γράφει άρθρο στο οποίο κατακρίνει τον “Ορθόδοξο Τύπο” επειδή λογοκρίνει τον κ. Σημάτη και την ένωση “Κοσμάς Φλαμιάτος”.!!!

Με άλλα λόγια καταδικάζει τον εαυτό του ο π. Μελέτιος Βαδραχάνης για το ατόπημα!!!

Είναι προφανές ότι ο παππούλης είναι σοβαρά παρανοικός και χρειάζεται εσπευσμένα βοήθεια.

Είναι επείγον

1.) Να κρεμάσει το πετραχήλι,
2.) Να απομακρυνθέι αμέσως από όλες τις επιτελικές θέσεις που τον διόρισε ο π. Θεόδωρος Ζήσης, και
3.) Προπαντός να πειστεί να πάρει τα κατάλληλα ψυχοφάρμακα για να βοηθηθεί ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Επαναλαβάνω λοιπόν την παράκληση που έκανα προς όλους. Τα ψυχοπαθολογικά προβλήματα ως γνωστόν είναι κληρονομικά. Ερευνήστε το άμεσο οικογενειακό δέντρο του π. Μελέτιου. Θα διαπιστωθεί - δεν έχω ίχνος αμφιβολίας - ότι έχει πολύ σοβαρές κληρονομικές καταβολές ψυχοπάθειας.

Ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια - και την χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ - και ο νόμος της εν Χριστώ αγάπης επιβάλλει να βοηθηθεί άμεσα.

1 comment:

  1. Δεν γνωριζω το μεγεθος της τρελλας που ισχυριζεστε οτι εχει ο συγκεκριμενος, αλλα ειναι απαραδεκτο να υποστηριζονται φαρμακευτικες μεθοδοι καταστολης προς αντικατασταση των Θειων ακτιστων ενεργειων..
    Οτι πιο σατανικο ειναι αυτο που προτεινεται..

    ReplyDelete