Saturday, July 7, 2012

ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ


ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=================

Σαράντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα της εκδημίας του αείμνηστου Πατριάρχη Αθηναγόρα και οι όπου γης Οικουμενιστές με επικεφαλής τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο βρήκαν την αφορμή να πουν τα χιλιοειπωμένα για την ανάγκη των διαλόγων, για το οικουμενικό πνεύμα της Ορθοδοξίας, για το ότι δεν πρέπει να κλειστούμε αυτάρεσκα στον εαυτό μας κτλ., κτλ., κτλ..

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΩΦΩΝ
_______

Το νέο οικουμενιστικό ντελίριο αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αφού μεταξύ Οικουμενιστών και παραδοσιακών πιστών διεξάγεται ένας διάλογος κουφών - πολλώ μάλλον μεταξύ ορθοδόξων και αιρετικών - διεξάγεται ένας διάλογος χωρίς προοπτική που είναι καταδικασμένος σε πλήρη αποτυχία.

Ενα εκατομμύριο φορές ακούσαμε τους Οικουμενιστές να μας λένε τα ίδια παραμύθια για τους διαλόγους.

Ενα εκατόμμυριο φορές τους εξηγήσαμε τις θέσεις μας για τους διαλόγους.

Και οι Οικουμενιστές;

Επανέρχονται για να ξαναπούν τα ίδια πράγματα λες και δεν άκουσαν ποτέ αυτά που τους έχουμε πει μυριάδες φορές.!!!

Αγαπητοί Οικουμενιστές!

Κανείς δεν είναι εναντίον των διαλόγων αν οι διάλογοι διεξάγονται μέσα στα ορθόδοξα εκκλησιολογικά και κανονικά πλαίσια.

ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ
__________

Το ότι οι Οικουμενιστές επανέρχονται και λένε τα ίδια πράγματα σημαίνει ότι δεν έχουν επιχειρήματα για να στηρίξουν τις θέσεις τους.

Αλλά δεν περιορίζονται να συκοφαντούν τους παραδοσιακούς πιστούς ότι δήθεν είναι εναντίον του διαλόγου με τους αιρετικούς, τους αλλόθρησκους και τους άθεους.

Τους αποδίδουν επιπλέον - εντελώς ανακριβώς - την ευθύνη για την μη πρόοδο των διαλόγων.

Ποια είναι η αλήθεια;

Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ
__________

Οτι η Οικουμενιστική ολκάδα προσέκρουσε στον ύφαλο της Σκύλας και στο σκόπελο της Χάρυβδης του εθνοφυλετισμού και βυθίστηκε αύτανδρον στα παγωμένα νερά του ωκεανού του συγκρητισμού και ότι οι ελάχιστοι επιβάτες και το πλήρωμά του προσπαθούν περιμαζέψουν ότι απόμεινε από το ναυάγιο.

Οσο και να μας συκοφαντούν οι Οικουμενιστές, όσο και να μας πικραίνουν με τις αναλήθειες που διαδίδουν εναντίον μας, το απολύτως σίγουρο είναι ότι οι συκοφαντίες τους εναντίον των παραδοσιακών πιστών δεν έχουν κανένα έρεισμα και δεν μπορούν έστω και το ελάχιστον να ανατρέψουν τις προτεραιότητες της Εκκλησίας της Ρωσίας η οποία κρατά κυριολεκτικά στα χέρια της την πορεία των διαλόγων.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ
_____________

Το καλύτερο μνημόσυνο για την ψυχή του προκατόχου σας κυρού Αθηναγόρα και των άλλων στενών συνεγατών του στις οικουμενιστικές ασχημίες (Χαλκηδόνος Μελίτωνα, Θυατείρων Αθηναγόρα, Αμερικής Ιάκωβου, κτλ.), Παναγιότατε, είναι η σύγκληση Πανορθόδοξης Συνόδου για να καταδικαστεί ως αίρεση ο Οικουμενισμός.

Αυτή και μόνον η κατά Θεόν ενέργεια είναι αφ’ εαυτής ικανή να καταστήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας κ. Βαρθολομαίο τον σπουδαιότερο Πατριάρχη των δύο τελευταιών αιώνων και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε ακατάπαυστα να προσευχόμαστε διακαώς.

No comments:

Post a Comment