Thursday, November 15, 2018

“ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΡΑ”


“ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΡΑ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

“Το θέμα της μισθοδοσίας είναι ένας πειρασμός και δικαιούνται οι κληρικοί όλοι και οι Επίσκοποι να έχουμε αυτή την αγωνία. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Αρχιεπίσκοπο γιατί ξέρει τί κάνει’', δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.

Πλήρης εφαρμογή του ρητού “Εκ στόματος κοράκου ακούσεις κρα”.

Έτσι λοιπόν! Ο λίαν αντιπαθής στον λαό του Θεού, Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, βαμμένος Οικουμενιστής και νεωτεριστής ιεράρχης και δοκιμασμένος φίλος των άθεων κυβερνώντων, έχει εμπιστοσύνη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μας διαβεβαιώνει.!!!

Ποιος είναι ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως;

Σεσημασμένος Γιανναρικός, Νεορθόδοξος, Νεονικολαίτης, νεωτεριστής, Οικουμενιστής και ορισμένα άλλα του ιδίου απείρου κάλλους ιεράρχης.

Όταν, επομένως, ο Σεβασμιώτατος, εξυμνεί τον Μακαριώτατο, συντελεί τα μέγιστα να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι επιβάλλεται να αναχαιτιστούν άμεσα τα καταχθόνια σχέδια του Αρχιεπισκόπου σε βάρος της Εκκλησίας.

Ταυτόχρονα ενισχύει την πεποίθηση του πληρώματος της Εκκλησίας ότι ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης επιβάλλεται να εκθρονιστεί και να καθαιρεθεί, επειδή είναι πραγματικά επικίνδυνος για την Εκκλησία και την πατρίδα.

“Κάτι κακό έκανα για να με επαινούν αυτοί οι αχρείοι”, είπε κάποτε ο Κίμωνας.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, Σεβασμιώτατε, ότι, στην συνείδησή μας, η συνηγορία σας υπέρ του Αρχιεπίσκοπου συνιστά μομφή υψίστης μορφής σε βάρος του ανάξιου εν παντί Ιερωνύμου.

Τόσο χαμηλά βρίσκεστε, δυστυχώς, στην συνείδηση του ποιμνίου της Εκκλησίας.

No comments:

Post a Comment