Monday, November 19, 2018

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ




Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Του Πανοσ. Αρχιμ. Σάββα Αγιορείτη
=====

Βλέπετε την υποκρισία μας την μεγάλη, τι ντόρος και τι σάλος έγινε γι’ αυτούς τους ανθρώπους που κάηκαν εκεί στις πυρκαγιές. 

Για τους 1000 ανθρώπους που δολοφονούμε κάθε μέρα στις κλινικές, καταλαβαίνετε τι εννοώ, τις εκτρώσεις, τι ντόρος γίνεται; Κανένας ντόρος! Τίποτα! 

Μιλάμε για τα δικαιώματα των σκύλων, των γατιών, των πουλιών, ποιος μιλάει για τα δικαιώματα των εμβρύων; Δεν έχουν δικαιώματα τα έμβρυα δηλαδή; Αυτά δεν είναι άνθρωποι; 
Δεν είναι ψυχές;

Αυτή είναι η υποκρισία μας! Και κάτι ακόμα πιο φοβερό. Ξέρετε που καταλήγουν αυτά τα έμβρυα; Στις βιομηχανίες καλλυντικών!! Υπάρχουν συμβάσεις -στην Ιταλία συγκεκριμένα- σε κλινικές γυναικολογικές, και παίρνουν αυτά τα έμβρυα τα εκτρωμενα και τα κάνουν καλλυντικά!! Και τα παίρνουν οι κυρίες, για να γίνουν πιο όμορφες! Γιατί αυτές οι ουσίες, επειδή είναι οργανικές απορροφούνται πολύ εύκολα. 

Αυτό και αν δεν είναι κανιβαλισμός! Δεν είναι κανιβαλισμός; Δεν τρώμε σάρκες; Αυτή είναι η υποκρισία μας! Και μετά μιλάμε για αγάπη, και δακρυρροούμε μπροστά στις οθόνες! Δεν λέω, να μην κλάψουμε και γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αλλά γι' αυτά τα παιδιά ποιος κλαίει! Ποιος μιλάει! Εχει χαθεί η πίστις! Δεν πιστεύουμε πλέον στον Θεό, πιστεύουμε μόνο στο εδώ και τώρα! Γι’ αυτό και δεν λέμε κοιμήθηκαν, λέμε χάθηκαν! Ενώ το ορθόδοξο είναι να πεις κοιμήθηκαν. Και αυτοί που κάηκαν κοιμήθηκαν. Δεν ήταν πιστοί αυτοί, τι ήταν ειδωλολάτρες; Ο πιστός ο χριστιανός, δεν χάνεται. 

ΠΗΓΗ:

http://hristospanagia3.blogspot.com

No comments:

Post a Comment