Tuesday, December 30, 2014

ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟ



ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου 
=====

Οι αργυρώνητοι κοτοπουλοφάγοι των ιστολογίων “Ρωμαίικο οδοιπορικό", "Ελλάς-Ορθοδοξία", "defence.net" κτλ. προβάλλουν τον θεομπαίκτη μοναχό Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό ως προφήτη επειδή δήθεν προφήτευσε την “πολιτειακή ανωμαλία” -όπως την χαρακτηρίζουν- η οποία -κατά την εκδοχή τους πάντοτε- πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή.

Καταρχήν δεν έχουμε απολύτως καμία "πολιτειακή ανωμαλία" επειδή δεν εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οδηγούμαστε -σύμφωνα με το Σύνταγμα- σε εθνικές εκλογές.

Από πού και ως πού αυτό συνιστά “πολιτειακή ανωμαλία”;

Οταν όμως τα παίρνεις χοντρά από τους Βατοπαιδινούς δεν έχεις απολύτως κανένα δισταγμό να παρουσιάσεις μια απολύτως νόμιμη και συνταγματική διαδικασία ως δήθεν "πολιτειακή ανωμαλία".

Σωστά κ. Σωτηρόπουλε;

Δεν θα ενοχλούσε καθόλου το θέμα αν η αναφορά γινόταν μόνον από το ιστολόγιο defence.net.. Ο Θεός ξέρει τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτό το ιστολόγιο που διατύπωσε κατ' επανάληψη αντιχριστιανικές θέσεις στο παρελθόν. 

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι καν θρησκευτικό ιστολόγιο.

Οταν όμως έχεις τον γνωστό μας Μητσάρα τον κοτοπουλοφάγο τον Ανάργυρο -τουτέστιν τον κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο του ιστολογίου “Ελλάς-Ορθοδοξία”- να προβάλλει αυτές τις αθλιότητες νιώθεις πραγματική αηδία.

Το ίδιο ισχύει για το ιστολόγιο “Ρωμαίικο οδοιπορικό”, που δεν χάνει ευκαρία να προβάλει τον θεομπαίκτη μοναχό.

Ούτε Ρωμιοσύνη, ούτε Ελλάδα, ούτε Ορθοδοξία μαρτυρεί η στάση τους έναντι ενός πλανεμένου και θεομπαίκτη μοναχού, ο οποίος έχει λίαν βεβαρυμένο φάκελλο με δεκάδες συγκεκριμένες και επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του, που αφορούν ακόμη και παιδιά, και του οποίου -κατ’ επανάληψη- διαψεύστηκαν οι "προφητείες".

Εκείνο όμως που σε κάνει κυριολεκτικά να αγανακτείς με τη στάση των αυτοπροβαλλόμενων ως πνευματικών και παραδοσιακών ιστολογίων είναι η προβολή ενός πλανεμένου μοναχού ως προφήτη, ο οποίος διατύπωσε σωρεία δογματικών λαθών μεταξύ των οποίων ότι δεν είναι δήθεν εφάμαρτη η έκτρωση μέχρι τον τρίτο μήνα της κυήσεως.!!!

Τι τους θέλουμε τους άθεους όταν ιστολόγια που παρουσιάζονται ως παραδοσιακά προβάλλουν ένα πλανεμένο και θεομπαίκτη μοναχό που υποστηρίζει τις εκτρώσεις;!!!

Επ' ευκαιρία!

Ο Μητσάρας ο ανάργυρος ο Βατοπαιδινοκατεψυγμενοκοτοπουλοφάγος ανήκει στο κόμμα του κ. Νίκου Χειλαδάκη. 

Right?

Σαν δεν ντρέπονται και οι δύο.!

Πώς να το κάνουμε;! Η Ρωμιοσύνη, η Ελλάδα και η Ορθοδοξία δεν συμβαδίζουν, παιδιά, ούτε με τον χρηματισμό, ούτε με τα κατεψυγμένα κοτόπουλα, ούτε με την προβολή ενός υποστηρικτή της έκτρωσης. 

Και όχι τίποτε άλλο! Αυτοί οι κύριοι θέλουν την ψήφο μας για να χτίσουν την Ελλάδα σε χριστιανικά θεμέλια.!!! 

1 comment:

  1. Μα που ζείτε Κύριε Τελεβάντο?
    Άλλαξε η φράση.
    Οι Βατοπαιδινοκατεψυγμενοκοτοπουλοφάγοι δεν "ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ".
    "ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ".

    ReplyDelete