Tuesday, December 23, 2014

Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΥΔΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ



Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΥΔΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο protothema:

“Την ώρα που οι τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου χτυπάνε κόκκινο, με επιστολή της που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο η Γκέλη Καλλινίκου κάνει λόγο για «τρόμο των κατοίκων από τις ασκήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας»

Να σταματήσουν να πετούν τα ελληνικά μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Γαύδο γιατί… ενοχλούν. Αυτό ζητάει η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος του ακριτικού νησιού Ευαγγελία (Γκέλη) Καλλινίκου, την ώρα που οι τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου χτυπάνε κόκκινο.

H κυρία Καλλινίκου δεν κρύβει τη σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο πως το Πάσχα του 2013 «σούβλισε αρνί» στη Γαύδο με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τη φώναζε με το χαϊδευτικό Γκέλη.”

Θεωρούμε απίστευτη την είδηση. Πώς είναι δυνατόν μια Συριζαία δήμαρχος να μιλά σαν Τουρκάλα;

Ο ΣΥΡΙΖΑ -και οι συνιστώσες του- είναι κόμμα που εκφράζει πάντοτε πατριωτικές θέσεις όπως λ.χ. για το σχέδιο Ανάν.

Πώς είναι δυνατόν η κυρία δήμαρχος της Γαύρου να κάνει δηλώσεις που ρίχνουν αφειδώς νερό στον μύλο των Τούρκων που στοχεύουν στον εξοστρακισμό των Ελληνικών μαχητικών από τη Γαύδο, για να καταστεί "γκρίζα" περιοχή;

Είναι βέβαιο ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του αξιόλογου στέλεχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για να αφήσουμε τα αστεία.

Κάποιοι κυριολεκτικά ανεγκέφαλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι το ίδιο και γι’ αυτό δεν πρέπει να φοβούμαστε από την άνοδο του κ. Τσίπρα στην εξουσία.

Ελα, όμως, που δεν βάλαμε όλοι υποθήκη το μυαλό μας!

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε σκόπιμο όταν σε ένα μήνα γίνει πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας να αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου άμυνας στην κυρία Γκέλυ για να αποκτήσει αξιοπιστία η κυβέρνησή του.

No comments:

Post a Comment