Tuesday, August 6, 2013

ΝΕΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ!


ΝΕΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Σε ρεπορτάζ των Δ. Πορφύρης και Π. Σταφυλά, που διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Πενταπόσταγμα”:
   
"Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης έγινε η κηδεία του ελληνορθόδοξου πολίτη Raja Joseph Mkallash στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό του Τιμίου Σταυρού στη συνοικία Μπαμπ Τούμα της Δαμασκού όπου εδρεύει και το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Τη σωρό του συνόδευσε πλήθος κόσμου και τιμητική μπάντα καθώς ο Ιωσήφ ήταν πολύ αγαπητός και δημοφιλής στους νεολαιίστικους κύκλους της Δαμασκού. Πλάνα από τη νεκρώσιμη πομπή μετέδωσε κανάλι της πρωτεύουσας BTNN.

Την ίδια μέρα 03/08/13 στη Δαμασκό πραγματοποιήθηκε και μια άλλη τρομοκρατική ενέργεια, όταν ένοπλοι εισέβαλαν ξημερώματα στην κατοικία της οικογένειας του Ghassan Youssef στη συνοικία Rukn al Din. Άλλα μέλη της οικογένειας τα κατέσφαξαν κι άλλους τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ πυροβολώντας τους. Νεκροί είναι ο πατέρας Ghassan Youssouf μηχανικός,η σύζυγός του και οι τρεις κόρες του: Εllen δευτεροετής φοιτήτρια πληροφορικής, Wallas φοιτήτρια φαρμακευτικής και Walloris μαθήτρια της 1ης γυμνασίου.

To κίνητρο του στυγερού εγκλήματος ήταν η εθελοντική δράση της κόρης Wallas, η οποία είχε στο ενεργητικό της μεγάλη δραστηριότητα σε ομάδα εθελοντών της Δαμασκού που παρείχε βοήθεια στις οικογένειες θυμάτων πολέμου και ήταν γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο.”

Ας συνεχίσουν απτόητοι οι Οικουμενιστές τον λίαν αποδοτικό διάλογο με το Ισλάμ.

Οικογένειες ξεκληρίζονται, που δεν έκαναν κανένα άλλο πταίσμα εκτός από το να περιθάλπουν εμπερίστατους συνανθρώπους μας που έπληξε η συμφορά του πολέμου! 

Την ίδια ώρα οι Οικουμενιστές τρωγοπίνουν σε χλιδάτα ξενοδοχεία σε κοσμοπολίτικους και εξωτικούς προορισμούς, συμπροσεύχονται με τους αλλόθρησκους, εκδίδουν ψηφίσματα, κάνουν ψώνια και συζητούν περί ανέμων και υδάτων, για πολυπολιτισμική ανοχή, για ειρηνική συνύπαρξη με τους οπαδούς της θρησκείας του “Προφήτη” κτλ., κτλ..  

No comments:

Post a Comment