Thursday, September 14, 2017

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑ



Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΙΚΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΙΚΟ ΝΑΟ ΝΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑ;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΚΑΙ "ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ" ΤΗΣ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ;

ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟΥ. 

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΛΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ."

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. 

ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ -ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ- ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΗΜΑ.

4 comments:

  1. ο Ορθόδοξος Οικουμενικός Πατριάρχης τελεί την Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία σε παπικό ναό και μάλιστα στον καθεδρικό ναό της Μπολόνια με τους παπικούς επισκόπους να κάθονται ως απλοί θεατές. Είναι ξεκάθαρο το ότι ο παπισμός έχει καταλάβει την χρεοκοπία του και αναζητά την επιστροφή του στις ρίζες, οι οποίες δεν βρίσκονται πουθενά αλλού παρά στην Ορθοδοξία. Και όμως υπάρχουν κάποιοι "ορθόδοξοι" οι οποίοι, σε μια επίδειξη διανοητικής υστέρησης καθώς αδυνατούν να κατανοήσουν την σημειολογία ή από προκατάληψη, σε όλο αυτό βλέπουν "οικουμενισμό" και ρίχνουν τον λίθο του αναθέματος σε αυτόν που αγωνίζεται για την δόξα της Ορθοδοξίας.

    ReplyDelete
  2. Όταν κάποιος ορέγεσται επισκοπής, κυρία Λωρίτου, Αυστραλίας, Θυατείρων ή στην ανάγκη Γαλλίας πρέπει να είσαι αγχίνους για να ευοδωθεί ο στόχος του.

    ReplyDelete
  3. Ή πρέπει να του ταιριάξει η μίτρα στο κεφάλι Πρώτα φτιάχνουν την μίτρα ( κατά παραγγελία ) και ύστερα ψάχνουν να βρούν σέ ποιό κεφάλι αντιστοιχεί Κάποιοι έχουν και μία αίσθηση μοναδικότητος , οτι δηλαδή είναι οι μοναδικοί στόν κόσμο , οπότε η μίτρα θα τους πέσει κουτί και κατά αποκλειστικότητα !

    ReplyDelete