Tuesday, August 16, 2016

ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΡΓΟ


ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΡΓΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Παραθέσαμε πριν λίγες μέρες ρεπορτάζ για την επίσκεψη της ηγεσίας του αντιοικουμενιστικού αγώνα στην Εκκλησία της Γεωργίας και επισημάναμε τη σπουδαιότητα των επαφών που πραγματοποίησε. 

Με αυτό κείμενο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ηγέτες του αντιοικουμενιστικού αγώνα για τους κόπους και τους μόχθους που καταβάλλουν για να έχει αίσιο τέλος ο αντιοικουμενιστικός αγώνας.

Εκτός από την ενημέρωση της Εκκλησίας της Ελλάδος οι ηγέτες του αντιοικουμενιστικού αγώνα επισκέφθησαν τις Εκκλησίες της Μολδαβίας και της Βουλγαρίας και της Γεωργίας και προσπάθησαν να συγκροτήσουν πανστρατιά εναντίον του οικουμενισμού και εναντίον των κακόδοξων αποφάσεων της Συνόδου της Κρήτης.

Ο Θεός γνωρίζει τις αγαθές προθέσεις, τους τεράστιους μόχθους και τους ακατάβλητους αγώνες των ηγετών του αντιοικουμενιστικού αγώνα και θα τους ανταμείψει ανάλογα. Οι δικές μας προσευχές, η αγάπη και ο σεβασμός τους συνοδεύουν.

Ότι ο διάβολος ενοχλείται από τη συγγραφή και την εν γένει δράση τους φαίνεται καθαρά από τις επιθέσεις που δέχονται από τους οικουμενιστές αλλά και από τους σχισματικούς. Και τα δύο αυτά δαιμονικά άκρα, όπως ευστοχότατα τα χαρακτήρισε ο Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος, εξαπολύουν λυσσώδεις και εμπαθέστατες επιθέσεις εναντίον τους και προσπαθούν να υποσκάψουν το έργο και τους αγώνες τους.

Ας είναι! Βλέπουν όλοι οι καλοπροαίρετοι πιστοί όσα υπεράνθρωπα προσπαθούν να κάνουν. Γνωρίζει πάνω από όλους ο Άγιος Θεός τους αγώνες τους και θα τους ανταμείψει για τις θυσίες αλλά και τους προπηλακισμούς που δέχονται.

No comments:

Post a Comment