Friday, March 18, 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ “Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ”


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ “Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Με βαθειά απογοήτευση διαβάσαμε το πρωτοσέλιδο μονόστηλο άρθρο του “Ορθοδόξου Τύπου” “Η γραμμή του Ορθοδόξου Τύπου”. Πρόκειται για συνοθύλευμα από απανωτά χονδροειδή ψεύδη.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι δυστυχώς σήμερα ο π. Βασίλειος Βολουδάκης ελέγχει τον “Ορθόδοξο Τύπο” και ότι για να το κατορθώσει δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και το εξομολογητήριο.

Παρόλα αυτά και παρόλα τα ψεύδη που μετήλθε ελπίζουμε ότι εφεξής δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας νέα άρθρα του π. Βασιλείου Βολουδάκη ή των άλλων γνωστών - άγνωστων υποχείριων του στον “Ορθόδοξο Τύπο” με τα οποία, αντί να συνδράμεται ο αντιοικουμενιστικός αγώνας, υποσκάπτεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο ως θεσμός.

Αν παρ’ ελπίδα ο σεβαστός Γέρων των Εξαρχείων -ο π. Βασίλειος Βολουδάκης εννοώ- συνεχίσει να αποπροσανατολίζει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα θα υποχρεωθούμε να επανέλθουμε παρόλον τον πανθομολογούμενο σεβασμό που τρέφουμε προς το σεπτό του πρόσωπο. 

Πολύ μας πικραίνει ο π. Βασίλειος Βολουδάκης καταρχήν επειδή ψεύδεται ασύστολα , ύστερα επειδή έπεσε στα δίχτυα της Μακρακιστικής πλάνης, αλλά κι επειδή αποπροσανατολίζει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα ιδιαίτερα τώρα που ελέγχει τη γραμμή του "Ορθοδόξου Τύπου".

No comments:

Post a Comment