Monday, April 23, 2012

Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ¨ΣΚΑΙ¨ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ










Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ “ΣΚΑΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!
===================

Το κανάλι που περισσότερο απ’ όλα τα υπόλοιπα έχει στρατευθεί στην αποδόμηση των εθνικών και θρησκευτικών αξιών που στήριξαν το δύσμοιρο τούτον τόπο σε δύσκολες ώρες.

Ειδικά στις παραμονές μεγάλων θρησκευτικών και εθνικών εορτών παρελαύνουν οι διαστρεβλωτές της θρησκευτικής και ιστορικής αλήθειας για να εγχύσουν το ιδεολογικό τους δηλητήριο στα σπλάχνα της νεοελληνικής κοινωνίας.

Βερέμηδες, Ρεπούσηδες, Λιάκοι, Κουλούρηδες κ.ά. ασχημονούν κακουργώντας πάνω στο σώμα της ιστορικής αλήθειας.

Λύσσαξαν να μας πείσουν ότι Έλληνες και Τούρκοι ζούσαν αρμονικά μεταξύ τους για 400 χρόνια και έθεσαν στην ίδια μοίρα τα γεγονότα της Τριπολιτσάς με τη γενοκτονία του έθνους μας απ’ τους μογγόλους Τούρκους.

Δε σεβάστηκαν για μία ακόμη φορά τη Μεγάλη Εβδομάδα και την πίστη του ελληνικού λαού αποθέτοντας στη μικρή οθόνη τον όγκο των ανιστόρητων και αντίχριστων βοθρολυμάτων τους.

Ιδεολογικά συγγενεύουν με το αμαρτωλό συγκρότημα της οδού Μιχαλακοπούλου 80 που δεκαετίες τώρα σκυλεύει τα ιερά και όσια της φυλής μας και με την αλήστου μνήμης κιτρινοφυλλάδα που έπαψε να εκπέμπει τις ανοησίες της πριν λίγο καιρό.

Δεκαρολόγοι δημοσιογραφίσκοι ειρωνεύονται επισκόπους που διακηρύττουν ορθοδοξοκεντρικές και εθνοκεντρικές θέσεις και τους απαξιώνουν με τους χαρακτηρισμούς του ταλιμπάν, του φονταμενταλιστή, του επαρχιώτη κ.ο.κ.

Η διοκούσα Εκκλησία πρέπει το ταχύτερο να διακόψει τις σχέσεις της μαζί τους.

Ουδεμία κοινωνία φωτί προς σκότος!

No comments:

Post a Comment