Saturday, April 18, 2015

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ



ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Το γνωστό ιστολόγιο LifeSiteNews.com μας παρουσιάζει μια είδηση για το μέγα θέμα των εκτρώσεων, τη φορά αυτή από τη Ρουμανία. Σε ανταπόκριση από τη ρουμανική πόλη Τιμισοάρα μας πληροφορεί ότι ο γυναικολόγος Μάριους Κράινα προέβη σε δήλωση, μιλώντας εκ μέρους 30 συναδέλφων του (δηλαδή γιατρών που έχουν σαν επάγγελμα τη δολοφονία μικρών ανυπεράσπιστων αγέννητων μωρών).  

Δήλωσε στις αρχές του τρέχοντος μηνός Απριλίου ότι αυτός και οι συνάδελφοι του διακόπτουν τις εκτρώσεις που είχαν προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδος. Όπως δήλωσε: «δεν κάνουν εκτρώσεις κατά τις μεγάλες γιορτές κι ιδιαιτέρως τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα Χριστούγεννα, διότι σκέφτονται ότι δεν είναι σωστό να παροργίζουν το Θεό». 

Αν κατάλαβα καλά, οι πιο πάνω γιατροί-δολοφόνοι κι οι συνεργοί τους δηλαδή μητέρες-μαινάδες κι αιμοδιψείς πατεράδες κι όχι μόνο, αφού υπάρχουν ως γνωστόν κι οι ειδικοί σύμβουλοι σε τέτοια θέματα, που κρύβονται πίσω από τον παραπλανητικό τίτλο του κακόφημου «οικογενειακού προγραμματισμού», θα κάνουν απλώς μια ανάπαυλα. Τα ανυπεράσπιστα μωρά θα ζήσουν αμέριμνα για μια ακόμη εβδομάδα κι ύστερα; Δεν υπάρχει ύστερα. 

Το μόνο που υφίσταται είναι η είσοδός τους  σε εκτρωτική κλινική, που φέρει υποκριτικά την ταμπέλα ιατρός τάδε (λόγω χάριν Μάριους Κράινα), μαιευτήρας –γυναικολόγος. Κατόπιν; Κατόπιν είσοδος στο χειρουργείο, μάσκες, πράσινες μπλούζες, εκτρωτικά εργαλεία κι η εγκληματική σφαγή του εμβρύου κι η εξαγωγή του κομματιασμένου από τη μήτρα της γυναίκας. Μετά τίποτα. 

Η γυναίκα συνέρχεται από τη νάρκωση κι αν δεν υπάρξουν επιπλοκές, μικρές και μεγάλες (που  ξεκινάνε από αιμορραγίες, στείρωση και φτάνουν μέχρι και την απώλεια της ζωής της μητέρας) πάει σπίτι της, αφού φυσικά πληρωθεί ο λαμπρός επιστήμων που επαγγέλλεται το …χασάπη, ή αν θέλετε το μακελλάρη. Και μετά; Μετά αρχίζουν οι τύψεις να την κυνηγούν τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής της. Η βίαιη εξάλειψη μιας ανθρώπινης ζωής, που μάλιστα δεν μας έφταιξε σε τίποτε, δεν είναι χωρίς συνέπειες. Έσσετ’ ήμαρ. 

Στη σύγχρονη, φτωχή μετακομμουνιστική Ρουμανία, παρά τη μόνιμη απαγορευτική στάση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όπως μας αποκαλύπτει ο Μάριους Κράινα, εκτελούνται εν ψυχρώ, με διάφορες εκτρωτικές μεθόδους, 250 παιδάκια την ημέρα! Στα 2012 σκοτώθηκαν με έκτρωση 88,000 παιδάκια. Τόν ίδιο χρόνο γεννήθηκαν στη χώρα 200,000 παιδάκια. Πότε θα μπορούν όλα τα παιδάκια του κόσμου να έχουν το δικαίωμα να βλέπουν το φως του ήλιου; Πότε θα σταματήσουν να καλύπτονται οι εκτρώσεις με αναφορά …στην Αγια Γραφή, όπως επιχείρησε πρόσφατα ο μ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός;

No comments:

Post a Comment